Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 172> |
Korisnik | |
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saro, čestitam!!! Prekrasno ti je sve koliko ja mogu vidjeti, jer sam operirala mrenu, pa sam još uvijek na blizu slijepa kao šišmiš, ali sam se ipak napregnula da vidim kako to izgleda.
Još jednom čestitke i na izložbi, a bogme i na umjetnici
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
drage tete salvete,hvala puno na kometarima i cestitkama....u sve moje radove je utkan dio vas jer sam od sviju vas ucila i ova izlozba je rezultat toga. pusa svima
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() takvi će se moći pohvaliti da su dobili nešto posebno što nema u izlogu svakog dućana...
pravi dar je onaj koji je satkan od puuuuno ljubavi... i ne mora nužno biti materijalane prirode!
sve pohvale za tvoj rad
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala ti puno VILMAC
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mislim da moram reči perfa, kako si se samo sjetila.Ma pojest ću se .
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Sad vidim zašto ste bili tako produktivni. Čestitam na izložbi. |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Sve čestitke na izložbi,zaista ste imale što pokazati,impresionirana sam!
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
svijeće su mrak!! |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
čestitam na uspješnoj izložbi i još ljepšim radovima. Ove svijeće su preslatke
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam cure drage.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
svaka čast, predobar je
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Šta je ovo saritaaaaa?
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Komplet za vašu dušu je stvarno jako dobar. |
|
![]() |
|
hvala puno svima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ovo već prelazi savršenstvo.Suuuppppeeerrr
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |