Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 255256257258259 370> |
Korisnik | ||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ma tu sam srećo moja zlatna pokušavam da prihvatim čerki
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
|
Slike su predivne kao i uvijek.
Vidim da se spremaš na kopno, možda bi mogla skoknuti i do Riječke ekipe. ![]() |
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
prelijepie si napravila božićne, kako ivna reče, instalacije! božikovina mi je preslatka!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
bozikovina je predivna
![]() |
||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
Bez obzira na buru ja se ugrijem uz tako divne boje,a lantane su me bacile u očaj,moram se baciti u nabavku pa kako bilo ,ma prelijepo zaista,želim ti ugodan odmor
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Sve je tako divno, da nemam riječi, pa ću samo uzeti onu crvenu ružu i idem doma.
![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
Nema te već dva dana, dal to znači da si u Vž???
Hmmmmmmmmmmm? |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
EVO VAM NEŠTO MALO LANTANA...... I KOJE KAKVE SALATE!!!!!!!pa skoro mi ispadoše oči!!! Pa daj molim te pazi malo, kaj ti ne radi dozator, daj mrvicu po mrvicu, več pola sata neznam kaj da ti napišem, kad počnem pisati, opet se vračam na lantane, cikas, grčki oleander, bugicu, alstromeriju...... ![]() Kada te nema doma da ti skočim malo očistiti taj nered!!!! Ja cvilim od veselja zbog 3 cvjetića bugice i ostalim mojim mrvicama a kod tebe....ma nemam riječi prekrasno, prekrasno!!!! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Ovim sličicama si mi definitivno ukrasila cijeli prosinac i siječanj, svaki dan ću oči pasti na tim pregriješnim slikama, mmmmmmmmmmmm kao da jedem bajaderu, zatvaram oči i još satima uživam u prizoru koje sam vidjela na tim slikicama. Mislim da te sve više i više VOLIM!!!! Da li si već u VŽ????? Kada te zagrlim, ne ispuštam te, zakar se zapalila!!! |
||
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Lantana, pa meni izgleda da se to sprema tvoja otmica!!
![]() |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
opet mi je pogled na tvoje lantane uljepšo jutro
![]() |
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Lantana i ja se pridružujem Antoniji i isto mogu reći. Obožavam lantane, zapravo zavoljela sam ih gledajući tvoje slike kada sam se učlanila na ovaj forum, zaista je tako bilo
![]() |
||
![]() |
||
|
Pa ta otmica, neplanirana, ali ti je dobra ideja, samo moramo znati barem vozni red, jednu stanicu prije Vž napravim sačekušu, ali Lantana je željna unučića, pa joj to nemogu napraviti, nek se prije nagrli, naljubi i naljuljuška malca, pa možda ostane kaj slobodnog vremena i za nas, nove, koje je želimo upoznati i zagrliti od srca!!!!
A i ja sam jedna od mnogih koja je lantane zavoljela upravo radi ovih njezinih!!!! A varaždinske cvjetkoljubke kriju datum dolaska kao zmija noge, da je Sanader svoj dolazak u Ameriku tako mogao tajiti sada bi pio pinakoladu u bermuda hlačicama na vručem pijesku, ali zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju, pa ćemo tako i mi doznati željno očekivani datum dolaska naše drage Lantane!!! ! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
![]() Prvo moram zaključiti da bi bilo bolje da mi vi isplanirate godišnji nego moji poslodavci. Oni još nisu sigurni da li idemo u ponedjeljak na godišnji ili ne, kao jesmo na godišnji, a nismo, jer bi nas mogli trebati ![]() U svakom slučaju ja putujem poslije Božića, pa nek se misle, javit ću vam na vrijeme, ali mislim da bi mogli kavu poslije Nove godine. Za sve ljubitelje lantana, nekidan dok još nije bilo bure i leda bila sam po hotelima i nabrala sam sjemenki lantane i puno mldaih lantana, pa sam ja posadila jedno 30-tak, a i vrtlar mi je obečao da će mi na proljeće dati sve što bude višak, tako da nemate brige za lantane, ali sad im je bolje tu nego u unutrašnjosti. I drage moje hvala vam na posjeti i što se brinete za mene ![]() U vrtu ima još cvijeća iako je i kod nas jako zima. Evo u par slika ću vam pokazati kako je bilo ovih dana. Treća adventska nedjelja, lijepo sunčano i hladno ![]() ![]() Onad su Hvarani odmah zapalili vatre po cijelom otoku, nebo i more prkrasne plave boje ![]() Jučer u podne sunce je grijalo ko ludo, a bugenvilia se ponosno sunčala ![]() ... ali je istovremeno u kamenici je bilo leda koji je okovao latice ruža ![]() ... i za kraj jedna žuta burom otkinuta ruža ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
Jako lijepo!
Veselim se tvom dolasku i kavici!!! |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Draga Lantana ja redovito dolazim u tvoj vrt da se ugrijem,ti veliš da je kod vas hladno,a kod nas več nekoliko dana temperatura nije bila u plusu
![]() Veselim se kad staviš nove slikice,kao sad bugenvilee koja se ponosno sunča na suncu,dok ti je u kamenici led s laticama ruža.
A šta reči za tvoj savršen adventski aražman osim
![]() Mi ti planiramo godišnji,a nek tvoji poslodavci čakaju.
![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Posjet tvom vrtu uvijek nahrani moju dušu
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Ove smrznute latice u vodenici (ledenici
![]() |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Kod tebe je i led ukrašen cvijećem
|
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
![]() |
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 255256257258259 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |