Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 255256257258259 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 13:23
Ma tu sam srećo moja zlatna pokušavam  da prihvatim čerkismile43nu udaju ali mi nikako ne ide od ruke pa sam nikakva ....ništa mi se neda pa čak i ne komentarišem sasvim pomalo a znaš mene samo kako reagujem na sve neke stvari ali ova me je baš dotukla --ali bože moj život ide dalje ..
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 16:53
Slike su predivne kao i uvijek.
Vidim da se spremaš na kopno, možda bi mogla skoknuti i do Riječke ekipe.smile142 Bilo bi nam drago...
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 17:18
prelijepie si napravila božićne, kako ivna reče, instalacije! božikovina mi je preslatka!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 18:23
bozikovina je predivna kao i aranzmani!
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 19:02
Bez obzira na buru ja se ugrijem uz tako divne boje,a lantane su me bacile u očaj,moram se baciti u nabavku pa kako bilo ,ma prelijepo zaista,želim ti ugodan odmor
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 19:25
Sve je tako divno, da nemam riječi, pa ću samo uzeti onu crvenu ružu i idem doma.smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2010 u 21:53
Nema te već dva dana, dal to znači da si u Vž???
Hmmmmmmmmmmm?
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 00:35
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Evo me nakon nekoliko dana umora. U hotelima gostiju sve manje, a mi imamo posla sve više Wink.

Nasmijala sam se Otok na tvoj post LOL, baš je glava u balunu...

Natalija moji ostiči su ocvali, samo onaj bijeli ima još pokoji cvijet, onda opet procvjetaju na jesen, mislim da si dobro učinila što si ih posadila u zemlju.

Misty interesantan je i pitar i okvir, ja volim tako neobične pitare.

Mira Wink
Niho najvažnije je da si dobro smile71, za spisak ćemo lako LOL

Anči ma ništa im ne radim i one koje su u zemlji su velike i rascvjetane, a ova jedna u pitaru nikako da krene.

Mini danas samo malo slikala lantane baš su se raširile i rascvjetale.

Mari neznam točno koje je boje, ali mislim ova narančasto crvena.

Misty samo da se primi i preživi prvu zimu.

Flavia agapanthusi su u pupoljcima.

Gio, Sara, Lora, Mari, Mali kaktus, Bergenia, Stefi, Triša, Medvjed, Springy, Magnolia, Kamilica, Anči hvala vam svima smile79, baš mi je falio forum ovih dana, ali jednostavno nije bilo vremena.

Danas sam poslije neke kišice slikala malo pa evo par friških slika

Mini evo malo lantana

Moja mala ruselia

Jedan nepoznati cvjetić, nema lišća, samo stabljika i cvjetići

Mala kamenjarka koju mi je poslala Horti se oporavila i procvala

... i Hortina astilba

... idu i liatrisi

ova hauchera cvate već dva mjeseca

Pasiflora je puna cvjetova

plete se oko juke

... stvarno su ljepotice

ruža poslije kiše

Bugenvilia je puna brakteja, ne vide se listovi

Cikas ima mlade listove

a na ovoj su još mali

Nihin oleandar je ozdravio i ponovno cvate

... bila sam kod susjede, slikati njene apartmane i morala sam slikati padinu, koliko je samo izraslo u zadnjih par godina, ovo je sve bilo kamenje i korov

smile211razmisljam sto uopce reci, a sto dosad nije receno o tvom vrtu ,ostavila si me bez rijeci i daha , mogu samo reci hvala ti sto si mi ugrijala dusu u ovo hladno dopodne i puno te pozdravljam iz Slavonije!smile169

EVO VAM NEŠTO MALO LANTANA......     I KOJE KAKVE SALATE!!!!!!!pa skoro mi ispadoše oči!!!

Pa daj molim te pazi malo, kaj ti ne radi dozator, daj mrvicu po mrvicu, več pola sata neznam kaj da ti napišem, kad počnem pisati, opet se vračam na lantane, cikas, grčki oleander, bugicu, alstromeriju......smile227 !!!!!!

Kada te nema doma da ti skočim malo očistiti taj nered!!!!    Ja cvilim od veselja zbog 3 cvjetića bugice i ostalim mojim mrvicama a kod tebe....ma nemam riječi prekrasno, prekrasno!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 00:43
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Evo nadam se da je gotovo, azbuku smo apslovirali, nadamo se godišnjem.

Toni hvala!

Mari i zovu je još i snijeg, neka se malo bijeli LOL

Otok znaš kako si me nasmijala, ovo sam isprintala i objesila na zid u kancelariju, a znaš kako nam se zove taj glavni Grk - Kalodontis LOL

Baka zimi se uvijek šica Zlatnog rata okrene na drugu stranu, to je prirodni fenomen.

Bergenija to mi je za odmor.

Moon zamio je stvarno zahvalan, a bijela cvjeta cijelu zimu.

Sara nadam se da je gotovo, mislim s poslom.

Lora, Gio, Misty, Antonija, Lovro, Mira, Hoya, Fany, Anči, Anastazija hvala na posjeti, samo uživajte.

U nedjelju je bio prekrasan dan, malo sam prošetala i slikala, za sve ljubitelje mora...

Zlatni rat

slikano iz spilje

Borovi na rubu provalije

Tragovi u pijesku

Pjeni se more

njevica i lantana za morsko-cvjetni ugođaj

Ovim sličicama si mi definitivno ukrasila cijeli prosinac i siječanj, svaki dan ću oči pasti na tim pregriješnim slikama, mmmmmmmmmmmm  kao da jedem bajaderu, zatvaram oči i još satima uživam u prizoru koje sam vidjela na tim slikicama.

Mislim da te sve više i više VOLIM!!!!

Da li si već u VŽ?????     Kada te zagrlim, ne ispuštam te, zakar se zapalila!!!

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 06:27
Lantana, pa meni izgleda  da se to sprema tvoja otmica!! Smile Kako god - dobro se i toplo obuci i polako kreni prema nama!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 08:28
opet  mi je pogled na tvoje lantane uljepšo jutroClap
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 11:34
Originalno poslano od člana antonija antonija napisao:

opet  mi je pogled na tvoje lantane uljepšo jutroClap
Lantana i ja se pridružujem Antoniji i isto mogu reći. Obožavam lantane, zapravo zavoljela sam ih gledajući tvoje slike kada sam se učlanila na ovaj forum, zaista je tako bilo Smile
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 12:40
Pa ta otmica, neplanirana, ali ti je dobra ideja, samo moramo znati barem vozni red, jednu stanicu prije Vž napravim sačekušu, ali Lantana je željna unučića, pa joj to nemogu napraviti, nek se prije nagrli, naljubi i naljuljuška malca, pa možda ostane kaj slobodnog vremena i za nas, nove, koje je želimo upoznati i zagrliti od srca!!!!

A i ja sam jedna od mnogih koja je lantane zavoljela upravo radi ovih njezinih!!!!

A varaždinske cvjetkoljubke kriju datum dolaska kao zmija noge, da je Sanader svoj dolazak u Ameriku tako mogao tajiti sada bi pio pinakoladu u bermuda hlačicama na vručem pijesku, ali zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju, pa ćemo tako i mi doznati željno očekivani datum dolaska naše drage Lantane!!!

!smile80Ova leteća je samo za Lantanu!!!  Možda je već jako blizuuuuu

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 20:48
smile157 a joj koliko ste napisale dok me nije bilo.
Prvo moram zaključiti da bi bilo bolje da mi vi isplanirate godišnji nego moji poslodavci. Oni još nisu sigurni da li idemo u ponedjeljak na godišnji ili ne, kao jesmo na godišnji, a nismo, jer bi nas mogli trebati smile51
U svakom slučaju ja putujem poslije Božića, pa nek se misle, javit ću vam na vrijeme, ali mislim da bi mogli kavu poslije Nove godine.

Za sve ljubitelje lantana, nekidan dok još nije bilo bure i leda bila sam po hotelima i nabrala sam sjemenki lantane i puno mldaih lantana, pa sam ja posadila jedno 30-tak, a i vrtlar mi je obečao da će mi na proljeće dati sve što bude višak, tako da nemate brige za lantane, ali sad im je bolje tu nego u unutrašnjosti.

I drage moje hvala vam na posjeti i što se brinete za mene smile79
U vrtu ima još cvijeća iako je i kod nas jako zima. Evo u par slika ću vam pokazati kako je bilo ovih dana.

Treća adventska nedjelja, lijepo sunčano i hladno

Onad su Hvarani odmah zapalili vatre po cijelom otoku, nebo i more prkrasne plave boje

Jučer u podne sunce je grijalo ko ludo, a bugenvilia se ponosno sunčala

... ali je istovremeno u kamenici je bilo leda koji je okovao latice ruža

... i za kraj jedna žuta burom otkinuta ruža

život je more
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 21:15
Jako lijepo!
Veselim se tvom dolasku i kavici!!!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 21:19
Draga Lantana ja redovito dolazim u tvoj vrt da se ugrijem,ti veliš da je kod vas hladno,a kod nas več nekoliko dana temperatura nije bila u plususmile65

Veselim se kad staviš nove slikice,kao sad bugenvilee koja se ponosno sunča na suncu,dok ti je u kamenici led s laticama ruža.

A šta reči za tvoj savršen adventski aražman osim Clap

Mi ti planiramo godišnji,a nek tvoji poslodavci čakaju.Wink
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2010 u 00:44
Posjet tvom vrtu uvijek nahrani moju dušu
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2010 u 06:03
Ove smrznute latice u vodenici (ledenici Smile ) su zaista posebne.. Kao i krasna ružica. Vjenčić je baš po mojem ukusu - decentan i osoban. A što to pale vaši susjedi Hvarani? Čiste okoliš pa pale grane.., ili?
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2010 u 07:49
Kod tebe je i led ukrašen cvijećem
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2010 u 08:08
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Kod tebe je i led ukrašen cvijećem
I meni se ta misao nametnula! A sama fotka koja to pokazuje izgleda kao slika rađena uljem na platnu! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 255256257258259 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,703 sekundi.