OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125126 374> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasne slike Otok, sa tako mnogo sunca. I šta je -1 u odnosu na -9 od prije dva dana, a sunce sam viđala samo na tvojim slikama.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja sam samo došla malo se ugrijati,kod mene je debelo ispod nule
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
lijepo je doći malo se ugrijati kod tebe uz more
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() Kako je lijepa slika..... |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ništa od snježnih slika, snijega više nema
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Predivne slike, kao i uvijek, tvog prekrasnog mjesta....
![]() E sad da vidimo kako to danas kod tebe izgleda!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Otok nakon ovih predivnih sunčanih slika, možda sutra bude neka snježna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
prekrasne slike,a pjesmice prave za ovo vrijeme,tako sam uživala,hvala vam na takvoj ljepoti,poezija,more,cvijeće
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A ste mi sve pjesnički nastrojene, kaj li vas je potaknulo na takvo pjesničko raspoloženje, ajde da pjevate "zvončići, zvončići! još bi nekako išlo... mislim za razumijevanje meni......... jer ja ako pjevam "tri palme na otoku sreće" onda očekujem da sam tamo barem i mislima!!!
A ako dođem do Otok očekujem kratke rukave i barem japanke, a nije ni čudno kaj naša domačica nema rukavice i ostale rekvizite ![]() POzdrav curičke ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Baš ste ti i Anaida danas pjesnički raspoložene,lijepe pjesmice,a slike me odmah ugriju iako je i kod tebe hladno.
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasni stihovi, i sjevernjački i južnjački! a slike mora su prekrasne!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
otok draga, koji prekrasni kadrovi!!!! skoro da pitam u kojoj klimi živiš
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa neću doći zimi, nego u proljeće
![]() Evo za tebe jedna naša vjetrovita pjesma Cilu noć je bura puhala, se pred sobon lomila, se mi je paralo da je ponorela. Va kraj je beli vali valjala, škurama je tukla i rompotala, pitari je hitala, razbijala. Mislin da se je vero umorila. Fala Bogu prid jutro je zaspala. Tići mići sada mogu poletet z mojega krova va novi svet. Ali ja ću te dočekati ovako Na obali mora, u sutonu zlatnom miluje me maestral. U krošnjama bora cvrčak se javi, na žalo stiže zadnji val. Smiraj je dana kad cila će vala polako utonut u san. Samo će pisma duboko iz duše još jednom pozdravit dan. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nemaš!?? Hmmm, a kak ćeš onda k meni jednom na zimovanje doći!?? Ovak budeš pjevala..
Mesec sveti ober kleti, joj mama zima mi je,
Joj mama zima mi je, mama zima je. Kaj bi rada mila kći, jel' bi rada robec ti? Ne mama ne, nećem robec ne. Ne mama ne, nećem robec ne. Mesec sveti ober kleti, joj mama zima mi je, Joj mama zima mi je, mama zima je. Kaj bi rada mila kći, jel' bi rada čizme ti? Ne mama ne, nećem čizme ne. Ne mama ne, nećem čizme ne. Mesec sveti ober kleti, joj mama zima mi je, Joj mama zima mi je, mama zima je. Kaj bi rada mila kći, jel' bi rada muža ti? To mama to, hoćem samo to. To mama to, hoćem samo to. ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
To ide postepeno - svaki dan jedan stupanj niže (od 2 do -1) pa se nismo šokirali. A leda ima već četvrti dan redom.
Nemam ti ja čizme, kapu i rukavice (spremljeno negdje još od kad sam zadnji put bila na snijegu). |
|
![]() |
|
Otok - vele jutros meteorolozi da je i kod tebe -1!! Kaput i čizme, šal, kapu i rukavice danas imaj pri ruci! Zimaaaa...
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo cvijeće u tvom vrtu, ona slika palminih gana je fantastična
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
pored hladnoce predivno ti je u vrtu
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
palme se lijepo njišu i izgledaju, a bravo i za sve junake koji se drže i još uvijek cvjetaju, bugenvilija je predivna
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125126 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |