Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 76> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga moja Tikvic , ostala sam silom visih prilika ovdje na ovom sjeveru ! Tvoj vrt mi je uvijek nesto posebno i zato koristim svaku priliku da ti pokucam na vrata ! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Da, da, ta već krasi moj vrt, doduše bez sjemenkica ali dogodine će biti i sjemenkica!!!!!!! Sljedećeg proljeća cvate u pola mog međimurskog vrta dio Hercegovkinog!!!! Velliikkkaaa ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga tikvić ti imaš bor za Božić
![]() Hoćeš li njega okititi, predivan je!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kamen, čuvarkuće, predivan bor, ma tko će se s tobom!
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Tikvić, zaista je krasan ovaj borić i mini kamenjarčić pokraj njega!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
lijepi borić
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Fee žao mi je što za blagdane nećeš doći u Hrvatsku, želim ti sve najboljei da se vratiš sa prvim vijesnicima proljeća. Velika
![]() Draga Free a kad kod mene tvoje perunike procvijetaju mijenjam naziv vrta u hercegovačko -međimurski ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma šteta bi bilo da taj borić ne okitiš ma prekrasan je stvarno:::
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Mira ja svake godine pravim velike jaslice, Ove godine će bor biti u jaslicama i okitit ću ga plavim lampicama. Budem stavila slike kad napravim jaslice.
Draga Triša uvjek sam bila dobra učenica, pod uvjetom da imam dobre učitelje. Na forumu ima jako mnogo dobrih učitelja , a jedna od njih si i ti. Anaida hvala na posjeti i pohvalama mom boriću koji je za ovih jedanaest godina koliko ga imam od ružnog pačeta izrastao u pravog labuda Drenova hvala na posjeti i svrati opet! Velika ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
"Mira ja svake godine pravim velike jaslice, Ove godine će bor biti u jaslicama i okitit ću ga plavim lampicama. Budem stavila slike kad napravim jaslice."
Lijepe vijesti darga! Veselimo se slikama!
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
i ja jedva čekam slikice!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Predivan borić
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje djevojke hvala na posjeti, bit će slikica kad sve bude gotovo.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Predivni borić!
A i jako mi sviđa ovo "šuplasto kamenje! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Draga Fre bojim se da nisi prikladno obučena za šetnu mojim vrtom.
![]() Lovro hvala na posjeti i velika ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
O Tikvić, sad sam nešto i naučila. Znači to je zimzelena parunika, ovo s crvenim bobicama.Pokušat ću sliknuti i svoje pod snijegom.
Bor ti je krasan a i onaj trostruki grm u vazi (ja baš ne znam imena
![]() Ali mali kamenjarčić je prekrasan!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Draga moja kod tebe uvijek prelijepo,i ja se veselim slikicama bora kad ga ti središ.zaista je predivno,a taj kamen ma moram i ja koji pokupiti kad svratim kod tebe u Hercegovinu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |