dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 222> |
Korisnik | |
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svima nam je izgleda slično jutros, brrrr
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ivna,,jutros smo bili najhladniji u lijepoj našoj samo -21,ipak sam se usudila otiči van da poslikam inje na granama,stavit ću slike navečer,da vidite kako i to izgleda
![]() Svima koji šetate mojim ledenim dvorištem
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
To Kaktusiću, to. Umjetničke slike koje priroda napravi!
![]() A snijeg kod tebe...ajme meni. Neki od vas si oštro konkuriraju u visini snijega!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bako ne bih htjela biti u konkurenciji,ja bi rađe sunce
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
bogami kaktusčiću kod tebe baš napadao neznam ali i ovo par centimetara kod mene mi mrski a kamoli toliko snijega ježim se sava kad samo pogledam inače i kod mene jako hladno brrr
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepe su slike, ali, to meni nije nikakva idila, ja kažem da ne volim snijeg ni na razglednici!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
-21 !! Brrrrr ... Ali ti imaš adute u rukavu - tvoje cvijeće u zaklonu, još uvijek lijepe sukulente. Moji su svi izduženi, jadni!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
predivne zimske slikice,ali nadati se proljeću,predlažem da izčeprkamo slikice cvijeća koje nismo stavljali do sada pa da se ugrijemo uz tople boje
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
vatreni trn mi izgleda kao utopljenik!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Kod mene je danas bilo "samo" -18°C. Tko zna koje će nam biljke uspjeti odoliti ovim hladnoćama???? Bit će žicanja u proljeće....
![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
prekrasni sukulentići a vrt izgleda tako tmurno a opet lijepo na svoj način :)
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Da ja kažem "idila" još nekako, ali kad to kaže Naraly - čini mi se da je "prolupala"
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i ja skoknula k tebi - malo se ugrijati
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Nikada nisam voljela snijeg, ali moram priznati da ta bjelina ima nešto tajanstveno u sebi. Sve promijeni, utiša zvukove, kroz prozor i na slikama gledam i uživam i sve sam zahvalnija na toploj kući!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Misty.to si sad lijepo opisala moje jučerašnje jutro,bilo je tiho mirno čak se ni ptičice nisu čule
![]()
Anaida pa gdje si se ti kod mene igrijala da mi je znati
![]() Triša,Nataly obično ima više snijega od mene,ali sam ju ovaj put nažalost pretekla
![]() Panda sukulenti su zaštičani unutra na prozorima
![]() Nataly bit će žicanja bez brige budi
![]() Antonija malo mu je halilo da se ne utopi
![]() Sarajka nije loša ideja da stavimo ljetne sličice,ali onda bi neki od nas bili zbunjeni
![]() Hoya i meni su neki malo izduženi,glavno da prežive zimu,pa će onda lijepo napredovati
![]() Fany pa nije to tako strašno,evo sad se kod mene polako ali sigurno topi,do Božića ga više neće biti,ako novi ne padne,a ja se nadam da neće,ali protiv prirode ne možemo ništa
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasno sniježno dvorište imate pune ruke posla sa snijegom
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Zato smo, drage moje, imale danas prekrasan sunčani dan!!!
Satisfakcija za temperaturu -21 i skoro pola metra snijega, a danas se već prepolovio!!!! Ja već sanjam proljće a tek je prvi dan zime!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anči,hvala,drago mi je da ti se sviđa moje dvorište,snijeg smo počistili,a i topi se,pa ga sad ima upola manje
![]() Free,dobro si rekla,prvi je dan zime,a poslije zime dolazi proljeće
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |