Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6768697071 272>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 08:58
predivan bor!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 00:30
Hoya, divan ti je bor i ostale dekoracije. I ja volim zelenu boju i baš  je sve super!
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 23:14
Staro ili novo izdanje nebitno, bor je naprosto čaroban.
Ideja sa zelenim ukrasima je nesvakidašnja i pun pogodak.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 22:03

Lijep bor,Tongue

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 21:29
vrlo lijepo
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 11:21
prelijep ti je bor u za mene najljepšoj boji (obožavam zelenu)Thumbs%20Up
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 09:53
Evo i svečarskog zelenila kod tebe!! Lijepo uklađeno, lijepo okićeno! 
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 07:41
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Anči snijeg se topi, najavljuju drugoga, ali: ne, ne, nebu me više prevarilo LOL

Free, maslina imobilizirana, a snijeg je danas sama bljuzga. Zato smo se okrenuli novim radostima:

Ove sam godine imala fiks ideju: lila bor. Ali bi onda sve u kući trebalo mijenjati. Ne može se. Recesija ... LOL Evo me opet u starom izdanju:

Meni je ovo izdanje sasvim novo i prelijepo!!! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 06:13
Anči snijeg se topi, najavljuju drugoga, ali: ne, ne, nebu me više prevarilo LOL

Free, maslina imobilizirana, a snijeg je danas sama bljuzga. Zato smo se okrenuli novim radostima:

Ove sam godine imala fiks ideju: lila bor. Ali bi onda sve u kući trebalo mijenjati. Ne može se. Recesija ... LOL Evo me opet u starom izdanju:

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 00:59
Srce me boli kad vidim tvoje masline, pa kod vas je padao jako mokar snijeg, kod nas nemožeš ni grudu napraviti tako se osipava iz šake, ove zime nismo imali još ni jednog  snjegovića!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2010 u 22:30
Vidim da i ti imaš pune ruke posla sa čišćenjem snijega smile154
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2010 u 20:19
Je Tija, nema te bure, snijega ... moji su osjećaji jači...
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2010 u 19:58
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

To je posljednje što je moj tata posadio ... One su mi svetinja u dvrištu!

ono što je tvoj tata "posadio" u tvom srcu ne može slomiti ni jedan snijeg ni otpuhati ni najveća bura, znam da su masline nešto opipljivo što ostalo iza njega, sjećanja su vrijednija
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2010 u 19:48

Smrcko, iz tvojih ušiju u Božje uši!

Sad sam se vratila iz šetnje. Ne mogu vjerovati da je ralica dva puta prošla nakon što je snijeg prestao padati, cijeli dan se snijeg topi, a toliko ga ima na cesti.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2010 u 19:38
Napuklina na drvetu možda može zacjeliti, bar su moje grane kod drvenastih biljčica nakon zavijanja zavojem se obnavljale.smiley4392.gif
Možda zalijepiti voskom za voćke.

Iako se otpili taj dio, biljka može biti još plodnija. Mom stricu je kržljavicu breskvu zec pojeo do dna. Iz tog dna su buknule grane koje su bile rodnije nego ove prethodne uništene grane.

Slike snijega su prekrsne .
Sinoć smo vidjeli da ni vaša ulica nije očišćena, kao da su nas preskočili i zaboraviliConfused
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2010 u 16:33
Bako, Misty - veselim se proljeću. Sa prvim danom zime dani su sve duži i meni je to dovoljno da se veselim.

Sarajka, uživali smo, grudali se, valjali se po snijegu sa Aresom ...

Proljeće, volim šarenilo, ali sam se obradovala kad sam na prognozi vidjela da najavljuju snijeg u Rijeci na Božić.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2010 u 13:06
Hoya držim fige da se maslina oporavi!!!
Vidim da imamo isti ugođaj u dvorištu, ali ja ipak jedva čekam naše vrtno šarenilo...
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2010 u 12:51
O nadam se da će se biljke i maslina oporaviti,ja sam navikla na snijeg i štete koje pravi po voćnjaku i cvjetnjaku,ali kod vas je ipak to rijetko,a vidim da ima i onih koji uživaju u snijegu,pozdrav iz Sarajeva
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2010 u 08:25
Originalno poslano od člana Mira021 Mira021 napisao:

Mogu ti reći da redovito navratim u tvoj vrt i bez pismenog traga i pratim tvoju borbu za opstanak hoye i nadam se da će tvoja ljubav prema njoj pobjediti,a što se tiće masline...ti znaš Hoya,ma koliko god ona "ranjena"bila da se ona uvijek junački oporavi!Gledam tvog Aresa kako uživa u snigu,predivan pas!Thumbs%20Up
Na ovo bih dodala samo da sve na svijetu, pa i svako godišnje doba, ima svoje dobre i loše strane. Pa kako bi se veselili proljeću kad bi trajalo vječno? Wink
Time is something you can never get back..
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2010 u 08:16

Tako Hoya, imaš pravo. Uživati u snijegu, makar bude i koja žrtva u vrtu. Imat ćemo vrućina dosta i opet  ćemo "kukati".

Ti imaš zlatne ruke i uopće ne sumnjam da se maslina neće  oporaviti!Thumbs%20Up

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6768697071 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,343 sekundi.