Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 202203204205206 272> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
O nadam se da će se biljke i maslina oporaviti,ja sam navikla na snijeg i štete koje pravi po voćnjaku i cvjetnjaku,ali kod vas je ipak to rijetko,a vidim da ima i onih koji uživaju u snijegu,pozdrav iz Sarajeva
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hoya držim fige da se maslina oporavi!!!
Vidim da imamo isti ugođaj u dvorištu, ali ja ipak jedva čekam naše vrtno šarenilo...
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bako, Misty - veselim se proljeću. Sa prvim danom zime dani su sve duži i meni je to dovoljno da se veselim.
Sarajka, uživali smo, grudali se, valjali se po snijegu sa Aresom ...
Proljeće, volim šarenilo, ali sam se obradovala kad sam na prognozi vidjela da najavljuju snijeg u Rijeci na Božić.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Napuklina na drvetu možda može zacjeliti, bar su moje grane kod drvenastih biljčica nakon zavijanja zavojem se obnavljale.
![]() Možda zalijepiti voskom za voćke. Iako se otpili taj dio, biljka može biti još plodnija. Mom stricu je kržljavicu breskvu zec pojeo do dna. Iz tog dna su buknule grane koje su bile rodnije nego ove prethodne uništene grane. Slike snijega su prekrsne ![]() Sinoć smo vidjeli da ni vaša ulica nije očišćena, kao da su nas preskočili i zaboravili ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Smrcko, iz tvojih ušiju u Božje uši! Sad sam se vratila iz šetnje. Ne mogu vjerovati da je ralica dva puta prošla nakon što je snijeg prestao padati, cijeli dan se snijeg topi, a toliko ga ima na cesti.
|
|
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
ono što je tvoj tata "posadio" u tvom srcu ne može slomiti ni jedan snijeg ni otpuhati ni najveća bura, znam da su masline nešto opipljivo što ostalo iza njega, sjećanja su vrijednija
|
|
![]() |
|
Je Tija, nema te bure, snijega ... moji su osjećaji jači...
|
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Vidim da i ti imaš pune ruke posla sa čišćenjem snijega
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Srce me boli kad vidim tvoje masline, pa kod vas je padao jako mokar snijeg, kod nas nemožeš ni grudu napraviti tako se osipava iz šake, ove zime nismo imali još ni jednog snjegovića!!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anči snijeg se topi, najavljuju drugoga, ali: ne, ne, nebu me više prevarilo
![]() Free, maslina imobilizirana, a snijeg je danas sama bljuzga. Zato smo se okrenuli novim radostima:
Ove sam godine imala fiks ideju: lila bor. Ali bi onda sve u kući trebalo mijenjati. Ne može se. Recesija ...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i svečarskog zelenila kod tebe!! Lijepo uklađeno, lijepo okićeno!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijep ti je bor u za mene najljepšoj boji (obožavam zelenu)
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
vrlo lijepo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijep bor, |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Staro ili novo izdanje nebitno, bor je naprosto čaroban.
Ideja sa zelenim ukrasima je nesvakidašnja i pun pogodak. |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Hoya, divan ti je bor i ostale dekoracije. I ja volim zelenu boju i baš je sve super!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sve ti je već spremno i ukrašeno, ja sam još - nigdje
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 202203204205206 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |