OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 121122123124125 374> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Pa nema ni godinu dana a već nosi kečke i gleda dečke
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mali kaktus i Proljeće, da samo znate koliko sam se natražila da vam odgovorim koliko je star burito (Dženi/Baka mraz) .
Našla sam ovu sliku s početka godine ![]() Tu su još bila dva, jedan je otputovao put juga, a drugi je ostao kod mene i narastao toliko da je zaslužio crvenu kapicu. |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Snijeg kod tebe! Neka i ti osjetiš njegov miris (kažu da se osjeti
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dženi s kečkama se pretvotila u lijepu Baku Mrazicu,čuj daj reci a koliko je stara,znam da se damu ne pita za godine,ali... ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ej, pa na otoku i 4cm snijega je dosta ! mogu ti reći da dženi sa kapicom od djeda mraza izgleda fantastično, baš joj lijepo stoji!
![]() nisan ni ja ništa cvijeća unosila jer nikad ne unosim, pa šta ostane!
nego kad san vidjela granu paulovnije, ima li ona sjeme, ako ima bi li mogla dobiti malo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
otok, vjerujem da su vam i ta 4 cm snijega, bila previše
![]() buritici kapa odlično stoji ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mene si nasmijala sa ovim snijegom. To je vjerojatno bio samo pokušaj da vam zabijeli otok, ali eto samo na kratko.
![]() Burito sa kapicom je presladak. Da li možda znaš koliko ti je ovaj star, to jest kako brzo raste?
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bijele koke i kod tebe su padale - ali to su više bili bijeli vrapčići - kvočke smo mi zadržali!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoja snježna priča je kratka ali slatka!
![]() ![]() ![]() ![]() Kod nas ima užasno puno polomljenih i grana i grančurina i grančica, ali ne od vjetra nego teškog mokrog snijega.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoja Đeni kikica je slatkica sa kapicom Djeda Mraza,a ti si imala snig pa makar i 4cm,a ja ga nemam nikako
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
4 cm snijega ![]() Baka Mrazica ti je slatka, slatka, cakana!!!!!! A nemaš ni jedne slikice one koja pati zamnom!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pa i mi iz Rjeke ti se možemo smijati na ta 4 cm
![]() Burito je baš sladak i super mu paše kapica na frizuricu ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovo vam je moja snježna priča
Snijeg je počeo padati u petak popodne, za naše prilike bilo ga je dosta, nekih 4 cm (kontinentalci nemojte se smijati, kod nas je snijeg prava rijetkost). Zanimljivo, lani je snijeg pao na isti dan, ali ga je bilo puno manje. Već je bio mrak, pa od slika samo ova ![]() Tvrdoglavo stvorenje kao što sam ja odlučilo je da se biljke ne sklanjaju, pa što bude, da bude. Samo je moja Dženi (koja nosi kečke i voli dečke) dobila kapicu i postala Baka Mraz ![]() E, ali ujutro snijega više nije bilo, iako je nebo izgledalo kao da će ponovno padati ![]() Evo što je ostalo od snijega ![]() ![]() I puno dvorište slomljenih grančica paulovnije jer je puhao jak vjetar ![]() Dakle, vidjeli smo kako snijeg izgleda i sada bi ga bilo dosta za ovu zimu. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
EEEE, vaši -1, pa -9..........a mojih jučerašnjih -21!!!!!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
slažem se sa natali predivna slika podsjeća me na ljeto i tople dane ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 121122123124125 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |