OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 250251252253254 374> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Otočanke su napredne
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pa Dženi je još maloljetna,a već ljubi dečke
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Stižu blagdani, kite se jelke, pale lampice po gradu, negdje pada snijeg ....
a mi smo se ovako ukrasili za blagdane Ovo su naša božićna drvca, birali smo zeleno/žuto/narančastu kombinaciju ukrasa ![]() ![]() ![]() ![]() Šteta što kivi nema plodove ljepše boje I još jedan cvijetak tako tipičan za Božić ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bome, kapa dolje, kako je mala napredna. Znači jaaako brzo napreduje!!!
I da zaslužila je svakako ovu kapicu!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ups, uskočila sam ti u stavljanju slika.
Moram odmah prokomentirati i ove slike...božanstveno!!!
Ove mandarine, limuni i kivi su svi u tvom vrtu???
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Draga Otok, ako su to tvoji ukrasi imat ćeš vraškog posla dok raskitiš!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hoya, pa možemo mi doći pomoći raskitivanje. Nije Lošinj na kraj svijeta!
![]() ![]() Otok, prekrasne slike. Pravi mediteranski ugođaj a još imaš i cvijet koji sad cvate!
![]() |
|
![]() |
|
Ja imam i limun i mandarinu i klementinu i kaki jabuku, ali su još male voćkice
i sve se u teglama. Ipak sve imaju plodove, Ovo je slikano kod moje mame, osim limuna, naranči i mandarina ona ima i prekrasno stabalce grejpa. Na drugoj slici po redu vide se limuni, ali i naranče i oni su na istom stablu, pol krošnje su limuni, a druga polovica naranče. Ali, slične prizore mogla sam slikati u gotovo svakom vrtu, zato sam i napisala da smo se mi ovako okitili. Onih par turista koji u ovo doba šetaju otokom samo u nevjerici uzdišu. Hoya, mandarine smo skoro već do kraja "raskitili", ide to nama ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Eto cvate narcis, možda se majčica priroda malo zabunila, pa nam došlo proljeće, a kad veće kod tebe nema snijega, barem imaš burito-djeda mraza - preslatko.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
I ja bi rado došla raskititi ova tvoja drvca. Narcis je pre..pre...predivan!
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
imaš najljepši nakit!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Olalalala, bravo za mamine jelke!! Krasne kuglice su na njima!!!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ovako lijep božićni nakit još nisam vidjela,a cvjetek,jel to normalno da kod tebe cvjeta?
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Otok...tvoj cijeli otok ima najljepše blagdanske ukrase...
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Stigao mi jučer striček poštar!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Zaista je nama kontinentalcima doživljaj u pola zime vidjeti vaša stabla tako zelena i okićena prekrasnim plodovima.
Ljepših ukrasa nema od onih koje stvori sama majčica priroda. Neznam što bih dala da imam jedno takvo drvo. Ma, u stvari znam: da imam puno peneza, napravila bih si veliki, veliki grijani staklenik (kao u Frankfurtu Palmengarten) i u njega bih posadila južno voće... palme... a joj i još svašta... ma nebi mi bio dosta niti velik kao nogometno igralište... Vidiš, mašata čini svašta... S obzirom da toga nema, onda lijepo prošetam tvojim vrtom i nauživam se krasnoih prizora. |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
stigao i meni poštar
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 250251252253254 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |