Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 120121122123124 374>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2010 u 07:13
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Stižu blagdani, kite se jelke, pale lampice po gradu, negdje pada snijeg ....
a mi smo se ovako ukrasili za blagdane

Ovo su naša božićna drvca, birali smo zeleno/žuto/narančastu kombinaciju ukrasa

Prelijepa su Otok i baš prikladna da pod njih ostavimo iskrene želje za obilje svega. Sretan ti Božić draga! Smile
Time is something you can never get back..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2010 u 15:22
stigao i meni poštar hvala!
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2010 u 13:54
Zaista je nama kontinentalcima doživljaj u pola zime vidjeti vaša stabla tako zelena i okićena prekrasnim plodovima.
Ljepših ukrasa nema od onih koje stvori sama majčica priroda.  Neznam što bih dala da imam jedno takvo drvo. Ma, u stvari znam: da imam puno peneza, napravila bih si veliki, veliki grijani staklenik (kao u Frankfurtu Palmengarten) i u njega bih posadila južno voće... palme... a joj i još svašta... ma nebi mi bio dosta niti velik kao nogometno igralište... Vidiš, mašata čini svašta...

S obzirom da toga nema, onda lijepo prošetam tvojim vrtom i nauživam se krasnoih prizora.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2010 u 09:57
smile72
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2010 u 09:45
Stigao mi jučer striček poštar!! smile145 Hvalaaaaaa....
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2010 u 00:27
Otok...tvoj cijeli otok ima najljepše blagdanske ukrase...
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 15:57
Ovako lijep božićni nakit još nisam vidjela,a cvjetek,jel to normalno da kod tebe cvjeta?Tongue
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 12:02
Olalalala, bravo za mamine jelke!! Krasne kuglice su na njima!!!! Heart
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 11:56
imaš najljepši nakit!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 11:54
I ja bi rado došla raskititi ova tvoja drvca. Narcis je pre..pre...predivan!smile227
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 11:29
Eto cvate narcis, možda se majčica priroda malo zabunila, pa nam došlo proljeće, a kad veće kod tebe nema snijega, barem imaš burito-djeda mraza - preslatko.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 11:19
smile144prekrasna su ti ova drvca znaš!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 11:10
Ja imam i limun i mandarinu i klementinu i kaki jabuku, ali su još male voćkice
i sve se u teglama. Ipak sve imaju plodove,
Ovo je slikano kod moje mame, osim limuna, naranči i mandarina ona ima i prekrasno stabalce grejpa. Na drugoj slici po redu vide se limuni, ali i naranče i oni su na istom stablu, pol krošnje su limuni, a druga polovica naranče.
Ali, slične prizore mogla sam slikati u gotovo svakom vrtu, zato sam i napisala da smo se mi ovako okitili. Onih par turista koji u ovo doba šetaju otokom samo u nevjerici uzdišu.

Hoya, mandarine smo skoro već do kraja "raskitili", ide to nama LOL   
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 11:04
Hoya, pa možemo mi doći pomoći raskitivanje. Nije Lošinj na kraj svijeta!WinkLOL

Otok, prekrasne slike. Pravi mediteranski ugođaj a još imaš i cvijet koji sad cvate!Thumbs%20Up
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 10:46
Draga Otok, ako su to tvoji ukrasi imat ćeš vraškog posla dok raskitiš!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 10:41
Ups, uskočila sam ti u stavljanju slika.

Moram odmah prokomentirati i ove slike...božanstveno!!!

Ove mandarine, limuni i kivi su svi u tvom vrtu???

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 10:40
Bome, kapa dolje, kako je mala napredna. Znači jaaako brzo napreduje!!!

I da zaslužila je svakako ovu kapicu!Smile
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 10:39
Stižu blagdani, kite se jelke, pale lampice po gradu, negdje pada snijeg ....
a mi smo se ovako ukrasili za blagdane

Ovo su naša božićna drvca, birali smo zeleno/žuto/narančastu kombinaciju ukrasa

Šteta što kivi nema plodove ljepše boje

I još jedan cvijetak tako tipičan za Božić LOL

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 10:36
Pa Dženi je još maloljetna,a već ljubi dečkesmile195
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 10:32
Otočanke su napredne LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 120121122123124 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,250 sekundi.