Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 118119120121122 374>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2011 u 06:12
Meni je najljepši mjesec sijeveljožutrasvilipasrpakolrujlisstuprosinac. Taj mi se baš nekak najviše sviđa kod tebe Smile Krasno sjećanje na godinu iza nas.. Nije bila najsretnija ali je svakako nama, cvjetoljupcima, bila lijepo cvjetna!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2011 u 22:07
tako ti je lijepa i rascvijetana bila 2010.g., početak 2011.g. ne zaostaje nimalo!
Sedetnu ti Novu godinu želim!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2011 u 21:59
Listam i uživam u ovoj prekrasnoj dekoraciji, blještavilu cvjeća Ibogatstvu boja pijući, ups, blagi bambus!
I onda ti još ponudiš šampanj!!!!
I kaj sad: ak se napijem ko bu pazil na Lovrija????         Wacko
No, dobro, pij malo, pij mudro, tak bum i ja!!!

SVE NAJBOLJE U NOVOJ!

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2011 u 21:43
Ovo si prekrasno pokazala.Sretna ti i cvjetna godina Novasmile133
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2011 u 17:09
Krasna cvjetna retrospektiva. Sretna mi i zdrava bila!
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2011 u 16:59
Moja rascvjetana 2010. godina

siječanj

veljača

ožujak

travanj

svibanj

lipanj

srpanj

kolovoz

rujan

listopad

studeni

prosinac

A sad ..... idemo dalje
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2010 u 17:41
I tebi sretno! Thumbs%20Up
A vrt?smile39Jesi južno, ali ovoliko cvijeća u ovo doba....Prekrasno!Clap
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2010 u 16:33
Dragi moji prijatelji,

Nazdravimo zajedno godini koja nam dolazi!
Neka vam donese bezbroj sretnih trenutaka uz vaše najmilije,a ponekad navratite, s radošću ću vas dočekati

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2010 u 22:25
Dobro kaže Baka, kod tebe zaista se ne smije propustiti svakodnevna šetnja.....ima se što vidjeti, cvijeće, dekorirani vrt, drvce

Jednostavno ti zavidim . Naravno dobronamjerno.....

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2010 u 13:10
Retko kada imam osećaj ljubomore ali ovde Wink... Kod mene danas -8 i čitavo pre podne svi pričamo o moru, ja im kažem da i tamo ima snega (tek da se utešim Cry) a onda otvorim tvoju temu...smile180.
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2010 u 13:04
Mali kaktus, na zadnjoj slici je iberis (neki još zovu snježnica ili njevica). To je trajnica, kod nas cvjeta zimi i glumi snijeg,  a po forumu čitam da na kontinentu cvjeta tamo negdje u 4. mjesecu
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2010 u 11:32
prekrasne slike za ispraćajClap
WoW koji jaglaci, onakvog rozastog još nisam nigdje vidila..

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2010 u 11:29
Nevjerojatno koliko kod tebe ima lijepog cvijećaTongue,kod mene se sve smrznuto,nema snijega,ali je zemlja tvrda kao kamen.Šta je na ovoj zadnjoj slici?Thumbs%20Down
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2010 u 11:27
Vidiš, Otok, kod tebe je zaista neki drugi svijet.. Još ima cvjetića, boja, mirisa, okusa (papričice).. A kod mene sve smrrrrzzz... Zato ti volim doći u goste u svako doba godine!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2010 u 09:16
Eto, došao je kraj i ovoj godini. Red je da je ispratimo sa nekoliko slika.

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 11:18
baš si lijepo oklitilaClap, a i sama priroda se pobrinula kod tebe za ljepotu, kako su zamamne ove mandarinkeHeart
a leća baš dobro izgleda, zelena i kovrčavasmile154
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 10:52
Originalno poslano od člana Mira021 Mira021 napisao:

Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Stižu blagdani, kite se jelke, pale lampice po gradu, negdje pada snijeg ....
a mi smo se ovako ukrasili za blagdane

Ovo su naša božićna drvca, birali smo zeleno/žuto/narančastu kombinaciju ukrasa

Šteta što kivi nema plodove ljepše boje

I još jedan cvijetak tako tipičan za Božić LOL

SmileMa ne samo da je lipo,ove slike mogu i pomirisati,predivnosmile71

Otok tako si lijepo ukrasila svoj vrtić za Božić, smile93prekrasna mi je palmica i cikasica sa mašnicama, ali limun i mandarine, to mi nije nikaj novo, sve mandarine i limuni su ti takvi svuda u Međimurju!!smile206  smile96

Ma jednom će se i tvoja klima preseliti kod mene a moja k tebi!!smile48

Šalu na stranu, narcisa i ruža su ti prekrasne, favoriti, ali i sve ostalo mi para srce!!!!

Veliki smrzniti zagrljaj ti šaljem!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 10:40
Prekrasno si sve okitila Clap!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 22:06
Kod tebe treba zbilja svraćati svaki dan!
Zamalo sam propustila ovaj zanimljiv i, mislim, jedinstven Božićni ugođaj!ClapClapClapThumbs%20Up

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 21:54
Prekrasna egzotična božićna drvca!!!!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 118119120121122 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,421 sekundi.