Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 67> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
navratila sam i u tvoj vrt, nakon duljeg perioda
želim ti Sretnu i uspješnu Novu 2011. puno zdravlja i sreće! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ostvarenje svih želja u Novoj 2 011 godini od srca ti želim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Koja ljepota, pravi slapovi
![]() Sve najbolje u novoj godini. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ovo je prizor na kojem se duša odmara i uživa!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Hajde bergi, fotić u ruke! Ne mogu vjerovati da šetaš mojim pustim vrtom a u tvom te nema toliko dugo?!
Dosta je bilo spavanja |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opet moramo zvati Bergeniju da se malo probudi, jer vrt se je sigurno probudio
|
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
uživala sam u tvom vrtu. Imaš mnogo cvijeća i sve je predivno.
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Čekamo slikice |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
da a da vidimo malo lijepog vrteka
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bergenija štrajka!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ako počnemo vikati u glas, možda se Bergenija probudi.
Hoćemo slike! Nemoj se zezati, jer ćemo ti doći uživo ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bok!
Evo mene sa slikama!
Nekako sam u fazi da mi je ljepše škicnuti u vaše vrtove nego da poslikavam svoj jer je u većini slučajeva sve isto!
Pa krenimo:
- polukrug u dvorištu okupan suncem u kojem cvjetaju zumbuli, jastučac i bijeli zvončići (kojima trenutno ne znam ime)
![]() ![]() ![]() - roza jastučac se lijepo rascvao, dok plavi je tek u povojima:
![]() - please ime ovog cvijeta:
![]() - kaktuse sam iznijela van:
![]() - moje masline u dvorištu lijepo napreduju -
![]() ![]() - novi cvjetnjak uz garažu:
![]() lijeva strana:
![]() - desna strana:
![]() - tu su sad najljepši iberis i alisum:
![]() ![]() - tu sam zasadila mnogo grmića ali najdraži mi je ovaj mali (za sada) crveni javor:
![]() - uza zid na ulazu u dvorište posadila sam dvije ruže stablašice, nadam se cvatnji već ove godine ( ružičasta i narančasta- nadam se tim bojama, barem su takve bile na slikama, ako i ne budu- nema veze - bit će iznenađenje)
![]() - još jedna ruža stablašica na mjestu gdje je lani bila lantana(koje ove godine više nema
![]() ![]() - klematisi su izdržali zimu, porezani su i lijepo rastu:
![]() - u bačvama rastu hortenzije, ove godine ih vlaga nije tako uništila kao lani,
![]() - ali za kraj i malo "manje lijepoga"
Puno toga mi se smrzlo preko zime iako sam spremila (možda kasno). Otišla mi je žuta lantana, dipladenia, pandorea........ tako da je moja odluka da kupujem cvijeće koje može izdržati zimske uvjete. Od sada spremam preko zime samo kaktuse!
![]() Sa ovim "manje lijepim slikicama" reportaža je gotova.................
Idući puta obećajem slikice iz vanjskog kamenjara.....on mi je nekako na sjevernoj strani pa proljeće polako ulazi u njega.........
![]() Toliko za sada!
|
|
![]() |
|
Uspjeli smo! Evo slika!
Sad bi ja tebe malo tukla, uskraćuješ nam ovu ljepotu. Ja ne mogu ništa izabrati, sve mi je najljepše. Ulaz u garažu me je oduševio. Tri put hura za tebe! (onaj bijeli cvijetak je drijemovac) |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vidim da je pomoglo što smo skoro počeli vikati,kao što Otok reče,zašto nam uskračuješ ovu ljepotu.Sve ti je prelijepo,uredmo i skocksno.Vidim da si nabavila čak tri ruže stablašice,baš me zanima koje će boje biti,pa naravno da će one ovo ljeto cvasti. |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Mogu samo ponoviti ono što su OTOK i Mali kaktus rekle: lijepo, uredno i rascvjetano. Nadam se da iduće slike nećemo morati tako dugo čekati. ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
eto krasno a veliš da je sve isto
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |