Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 203> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kod tebe ga je zaista dobro napadalo. Slike snježne idile su prekrasne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A o smrznutom nećemo sada, to ćemo na proljeće. Pa kako bi bilo da sve ostane, ne bi imala što novoga za zamijeniti ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Hacienda u snijegu ! Predivno !
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivne slike,uživala sam ,uživala.....a kavica,može na proliće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Baš mi je drago da vam se sviđa ova bjelina. Meni je ipak draže vrijeme koje je kod nas već par dana.....vedro, sunčano, hladno, burno, zdravo.....
Lora, ma znaš da mi je kalistemonn vjerojatno opet smrznuo, opet mojom krivicom jer ga nisam obukla....samo se nadam da će kao i lani opet na proljeće potjerati mladice
Free, na slici iznad bačve je lonicera što se plete po luku, ovo joj je prva zima i za sad se dobro drži, sva je zelena pa mi je čudno jer ne znam da li je listopadna ili zimzelena ?? Nisam je ni ošišala i neznam da li sam trebala
Miro, ma da znaš kako su krasne kavice tu pod brajdom od fragule
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Predivno sve sniježno bijelo
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Znaš, ja bih popila tu ponuđenu kod tebe u bilo koje doba, uvek mi je lepo!
Loniciera je zimzelena, možda odbaci koji list, ali većina ostaje. Nemoj je orezivati, na proleće samo malo ako je oblikuješ. Kada procveta miris joj je nenadmašan.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Neka bude rascvitano i lipo u tvom životu kao i u tvom vrtu kroz 2 011 godinu,a još i više
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sretnu i uspješnu Novu ti želim
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivne snježne slikice, kao bajka
![]() Želim ti sve najbolje u novoj godini i preživljavanje svih biljčica ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ma znamo mi kontinentalci da se vi bliže mora jako radujete snijegu, ali......
Daj nam malo slikica bez snijega, već ga nemam ni ja a kamoli ti!!!!! Daj nam da malo guštamo na biljčicama koje već promaljaju glavice, listiće, srčeka!!!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Snijeg zadrži za sebe, kod nas je već došlo proljeće! Čekamo i tebe!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kako je sad? Niče sigurno puno toga!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ala je i vas zatrpalo hahahahahah e neka baš mi drago----nek još iko skaće sa prozora u snijeg da bi izašao van .---srečo moja
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Korjenko lepe su ti zimske slike, prava idila....Nadan se da će brzo bit i proljetnih motivi jer pokrenula se priroda...Tvoje anemone kod mene na veliko izviruju....
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
prava zimska idila,vise je volim nego ovo blato sto je trenutno u mom dvoristu
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma, da,da...... to su već slike za u naftalinu, da jesu romantične, jesu aliiiii...... već naveliko izviruju narcisi, zumbuli.......ja sve naveliko crtam, mjerim, planiram.....gotov je nacrt i plan za WHITE GARDEN ilitiga Bijeli vrt, sad mi samo sljedi pričekati februar i započeti sa grubim radovima (pljevljenje, oranje, gnojidba i popločavanje staza). Uh, jedva čekam ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Čekamo slikice
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |