Angell- moji početnički radovi. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Korisnik | |
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam svima od srca.
![]() ![]() Malo sam zanemarila crtanje na staklu,ovih dana počinjem raditi jednu veću i baš se radujem tome. OTOK i meni se makovi jako sviđaju,namjerno sam ostavila tamni okvir da dođu do izražaja. ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
i opet ja, ma kako su mi promakle prve tri stranice, pa sve je predivno i kutije i stolica, i da ne nabrajam, sve ti je predivno
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
sve je za pet, radovi su predivni a naročito morske boce
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A meni je slika krasna, nježna
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
boce su mi favoriti,jako lijepe.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima. I na dobrodošlici.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivni radovi
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
Ispričavam se,neznam zašto su mi neke fotke male...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala ti sarita..trudim se.
![]() <script src='http://img149.imageshack.us/shareable/?i=rad3f.jpg' type='text/javascript'></script><noscript> ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasnih stvari si uradila...tanjuri su mi posebni.cestitam
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Mala opaska,ako kome to znači,svijeće i kuglice su sve ručni rad-crtano,bez salvete i ljepila...
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Nije me neko vrijeme bilo,par mojih radova
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Uf odmah mi lakše,već sam mislila pobuna
hvala ti rose..od srca što si premjestila moje radove. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ja se javljam sa drugog kompjutera,sve su slike tu! zasto sinoć nisam mogla vidjeti slike neznam,tad pretpostavljam da je to do mog kompjutera,ničeg drugog.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I ja vidim slike
|
|
![]() |
|
Ne razumijem u čem je kvaka,ja slike vidim???
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |