Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 172> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tanjuri su tako elegantni i romantični,predivno,a kutrijica je odlična. bravo saro!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
odličan efekat si postigla!!!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
i ja kazem...neka ih,hvala draga mare dm.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Neka starih rasparenih tanjura-ovaj zadnji mi je posebno dobar!
![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
cure hvala puno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
neka su raspareni, ti si ih svojim radom opet ujedinila.... predivno
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Evo i opet nešto novo, ali su i raspareni tanjuri super.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasni tanjuri, kao oni iz starinskih porculanskih servisa
|
|
![]() |
|
![]() hvala ti kiki za ovu salvetu.
|
|
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Tanjuri su ti prva liga,ovaj deficit u materijalu ti je dobro došao i kao zanimacija i krasna ideja!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala vam drage moje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Draga prijateljice vrijedno sam sakupila salvetica po Kopru i nadam se da ćeš svoj talenat još više izraziti i pokazat nam ddivne stvari.pusica iz Kopra
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Ovo je jedan od vaših boljih uradaka. Ne mislim da su drugi loši ali je ovaj stvarno jako dobar.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
WOW! radoovi su perfektni,otkad me ovde nije bilo.. :( kutijice su mi fantastične,jako zanimljivog oblika,gdje ih kupujete?
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Perfektno.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |