Ukrasni krastavac - Kiwano |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
Nimloth ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da, plod za ukras, ali bolje ne jesti!
![]() |
|
El adhe Alqualonde
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Geko ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 118 |
Imaš pravo. I meni je fuj ali plod lijepo zgleda, onak dekorativno.
|
|
![]() |
|
Nimloth ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 34 |
Plod kiwana? Probala sam. Fuj, bljak! Nikad više... |
|
El adhe Alqualonde
|
|
![]() |
|
Geko ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 118 |
Kiwano spada u povrće iz Afrike podrijetlom. Ja sam ga imao prošle godine u tegli ali naravno nije cvao a niti davao plodove. Mislim da bi u vrtu trebao davat plodove.
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
shasha ne preostaje nam nista drugo nego da se nadamo
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
kupila plod u merkatoru
|
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Kako si nabavila sjemenje?
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
To i mene muči Dalmax.Nisam znala da spada u krastavce no zbog koštice sam mislila da neće nešto od tog biti.Zato sam jedan dio ostavila za proljetnu sjetvu
|
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
To spada u krastavce a znate ad se krastavci sade....
|
|
![]() |
|
Malky ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 94 |
zakaj ne bi bilo nista od njih? pa kaj se nemogu odrzati u sobi dok vani postane toplije?
|
|
Odranski Obrež, N.Zagreb
|
|
![]() |
|
i ja sam posijala kiwano neki dan.Nadajmo se,Dina,da će biti ok
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Čuvaj ih u većoj tegli i onda zna se - izbaci van u zemlju i nadaj se da će ipak opstati...
|
|
![]() |
|
Dobila sam sjemenke kiwana i posijala ih
ali ocito prerano neznam da li ce biti ista od njih posto su mi vec iznikle |
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |