Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 172> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sarita pozdrav i isprazni sanduče PP pun ti je pa ne mogu poslati poruku
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Sara, umjesto kreme za cipele, možeš utrljavati i sjenilo za oči.
Samo to ima jednu mamu-ne smiješ kistom prelakirati poslije jer ćeš ga skinuti. Kad koristim sjenilo, u nedostatku prave nijanse praha ili uljane, ja najprije posprejam, onako "u trku" lakom u spreju, tek toliko da ga zaštitim od skidanja, i onda prijeđem završnim lakom i kistom. Ako utrljavam uljanu boju, a valjda je slično i s kremom za cipele, meni se boljeskine višak starim najlonkama, a ne krpicom. Meni je Stamperijina media (imam i sottile), al stalno koristim medium dobra. U početku je, što ti kažeš, ispadala musavo. S vremenom sam vidila da je najbolje da prvi sloj nanesem kako kažu tanko, al ja ga baš ne stavim tanko, a drugi sloj stvarno obilato nanesem. I to mi se dobro raspuca. Vidila sam i da moram dobro pregledat namaze, jer, ako ima samo mala rupica u namazu bilokojeg sloja... džabe ti posao! Drugi sloj nanosim prije nego je prvi skroz suh-krpz nekih cca 15-ili bolje 20 minuta. Nadam se da sam pomogla, jer i meni je u početku s tim 2K bilo ajme meni, skoro sam odlučila odustat, ali eto-uočila sam di su mi greške. |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Super izgleda sa pastom za cipele.Mima meni Stamperija sottile ima veliku manu.Ako nije podloga vodoravna on curi i kaplje.A inače se prekrasno raspuca.Jedino mu malo vlaga smeta kod sušenja.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hhvala Mima
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Tanjuri su odlični, a zdjelica mi je posebno lijepa, jako uredan i precizan rad
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
I ja sam imala jednako iskustvo s Ideinim 2k. Izludio me je, na kraju, kad sam potrošila step 2, bacila sam i step 1 i odlučila da idea neće više u moju butigu. Uvijek bi mi se nejednako raspucao, rad bi posto naranđast a na dijelu gdje je salveta sve bi bilo puno nekakvih rupica, vjerovatno zato jer bi se lak upio u salvetu. Poslije sam kupila Sotile od Stamperije i od tada više nemam problema s 2k.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala Tatjan...salveta je.
|
|
|
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
[IMG]smileys/emot112.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot125.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot127.gif" align="middle" /> nemaqm rece, ovo je fantasticno!jedno pitanje il to salveta ili printanje
![]() |
|
![]() |
|
hvala ElzaBuba.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala Kiki..Nisam stavljala bijelu podlogu isla sam direktno na porcelan ...2k je od IDEA a pukotine sam ispunila smedjom kremom za cipele jer porpurin ovdje nema kupiti ne znam ni kako izgleda. Koliko sam puta sve oprala radi tih fleka ,kako ih izbjeci ne znam...ako netko zna nek se javi.
|
|
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Prekrasna zdjela
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Prekrasan rad i super 2K.Jeli to sottile?Dali stavljaš bijelu podlogu ili ljepiš na porcelan?S čim si ispunila pukotine?Meni je na 2K mediumu plus porpurina zadnji rad opet ispao musav i na fleke.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala vam puno cure drage.
|
|
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Raspareni tanjuri
![]() Kutijica odlična!!
|
|
![]() |
|
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
extra!!!
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Kutija je predivna.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Prinate na salvetu ili na običan papir? Kako postignete da vam se ne razlije boja dok lijepite?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |