Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 76> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš ti je sve lijepo,Svaki bor u svojo boji!
![]() ![]() ![]() A jaslice su divne,svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Draga moja,sve si to predivno uredila.Poslala sam ti poruku,ali evo i ovdje ti šaljem iskrene čestitke ,od srca,za Božić!
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Sretan Božić
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
predivno si okitila borove, a jaslice su originalne
Sretan Božić! ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Hvala vam puno drage moje .
Nije me bilo ovih dana da vam čestitam božićne blagdane ali zato sada svima na forumu želim mnogo zdravlja, sreće i božijeg blagoslova u Novoj 2011 godini i sve vam cvalo! |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sretna ti godina Nova
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sretno u Novoj godini, puno cvijeća, sreće, zdravlja...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Novogodišnja jelka je baš lijepo okićena, kao što netko već prije mene reče - obožavam plavo. Dio mojih kuglica je također plave boje.
Sretna Nova godina! ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Svaki borić ima svoju dušu!
A jaslice tek! Prelijepo, Tikvić! Sretno ti i cvjetno u novoj 2011.godini!!!!!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sretna Nova godina i ostvarenje svih želja od srca ti želim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Tikvic , bila sam ti u posjeti i htjela toliko toga reci .....
![]() Pokusala sam ti nekoliko puta poslati poruku , nazalost bez uspjeha ! Poruka mi se vraca sa napomenom da "Tikvic nije poznata" ! Izglea da se radi o kvacici na c ! Ja sam , kao sto znas , u DE , i nemam mogucnosti na c staviti kvacicu ! Cudno mi je da ja mogu tvoje poruke primati ali nemogu tebi poruke slati ! Ako mislis da je to u redu i da si sporazumna , posalji mi broj mobitela (u poruke) pa cu ti ja pisati sms , velim , samo ako hoces ! Jos jednom , neka te prati Bozji blagoslov u Novoj godini a ja ti zelim dobro zdravlje , puno srece i uspjeha i naravno , livadu sarenog cvijeca ! |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Sretnu i veselu 2011-tu
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Dugo nisam navratila kod tebe a i tebe nema... Nemš nam što pokazati? Imaš, imaš... |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Iako dugo nije bilo novih sličica, uživati se može u onima od prije, a skočila sam u tvoj vrtić samo da ti kažem da sam još više od šetnje tvojim vrtićem uživala u šetnji mojim zimskim vrtom, jer pun je prekrasnih biljčica koje su stigle od tebe, ne moram ili...... moram, reči ću ti da sam skakala od sreće kada sam vidjela bambić sa novim prst debelim mladicama koje jure u visine!!
Nadam se od srca da će ti bezbroj cvijetova perunika ukrašavati vrt ovog proljeća!!!! Pozdrav i puno ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
samo da se javim da sam svratila i vidim ništa novo kod tebe jedva čekamo tvoje slike
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
i ja čekam slikice!? |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Free sretna sam što moje-tvoje biljke lijepo napreduju, kako i nebi kad su po cijele dane okružene ljubavi i pažnjom. I ja se nadam da će mi par neka perunika ove godine procvijetati, a ako i ne naredne sigurno hoće.
![]() Za Miru K., Fani i Vilmač nekoliko slikica mog još uspavanog vrta: visibabe, ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us jaglac koji još od studenog neumorno cvijeta, ![]() Uploaded with ImageShack.us zimski jasmin je otvorio svoje prve cvijetiće, ![]() Uploaded with ImageShack.us divlji šafran, ![]() Uploaded with ImageShack.us paprat, ![]() Uploaded with ImageShack.us japanska dunjarica , ![]() Uploaded with ImageShack.us i za kraj jeda mali dio "ulice kaktusa"iz mog susjedstva ( ja sam je tako nazvala jer kaktusi rastu jednom stranom ulice - 30 m ) ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bome se tvoj vrt već lijepo budi....
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Tikvic,kod tebe se osjeti miris proljeća već!Visibabe mirišu do mene!
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |