Bi-Biljana i salvete |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 29> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krasan poklon za princezu
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
interesantno kako se na fotkama vidi rižin papir, u stvarnosti se jako teško skuži
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ja se jako jako bojim.
|
|
![]() |
|
Saro hvala na posjeti
![]() a vas dvije se nemojte prepucavati jer bum vas obljepila salvetama
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Konte propo bu svijet.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nooo dobro...bum nekaj namackala (moram si par tegli urediti, do proljeća valjda budem
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
prekrasna daska, a svijećnjak u novoj tehnici krasan
![]() |
|
![]() |
|
Ivna a kaj sam ja to krivo napisala. Nema smisla plakati
zbog zafrkancije.Za Konte i onako sve znamo, nemože raditi dekupaž a niti kopati. |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Sve jasno.Super.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
kiki, imaš pp.
curke, samo vi zachatavajte, volim zdravu zafrkanciju
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Slike koje slijede prikazuju decoupage tehniku na novi način. hvala Tei iz NB-a što nas je podučila.
Ne kužim.Molim kratko objašnjenje.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
TB, znam za Konte ali ni ti me ne vooooliš
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izvanredan odgovor Konte.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ivnaaaaaa
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Bibi , zgodna ideja
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bila bila ili vilenjak, ja sam jaaaaaaaaaako zadovoljna svojim poklonom
![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Ivna - hoćem napraviti radionicu kod tebe?? vjeruj mi, jako je jednostavno. i nije salveta nego rižin papir. a da li je vilica
![]() ![]() Mima - svjećnjak je napravljen od das mase, objasnim ti u petak....
|
|
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Od kakvog je to materijala sviječnjak? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |