Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji vrtovi, moj okoliš
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji vrtovi, moj okoliš

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 90>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
pluton View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 51
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pluton Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 22:47
Pozdrav!!!!! I ja sam u Plodinama kupila clematis i nisam znala gdje da ga stavim ,u kući mu je pretoplo a vani me je strah da ga mraz pojede. Oni koji su ostali u Plodinama su već cvijetne pupoljke bacili,mislim da je to ipak malo prepre rano. Gdje ste vi svojeg stavili?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 01:45
papučica, euforbija, to su dvije preelegantne biljkeClapHeart
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 09:58
Lijep ponov Miro, ova Kristova kruna je prekrasna smile71!
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 11:09
Miro, evo vidim na ovim stranicama se piše o cobei da je počelo sjeme stizati u neke trgovine. Ja još nisam krenula u obilazak jer sam ovih dana bila prilično zauzeta. Nisam nikuda išla ali sad ću za koji dan početi potragu.
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 16:50
Društvo, pozdrav iz Njivica !
 Još sutra cijeli dan! Dostavili mi laptop da mi ne bude dosadno na večer kada vani  ne mogu ništa raditiSmile

tikvić hvala na posjeti i samo da znaš da smo ja i Jagoda neki dan zalutale u MBM i to vam neću predstavitiWink 
Sa Jagodom definitivno treba poći u kupovinu biljaka, naravno ako i ona to želi. Ili nađete razlog: dostavila mi je cvijeće za freeland44 a ja je odvela u MBM i LidlLOL

Sve je bilo povoljno sve 50% niža cijena a biljke u odličnom stanju!: ruže na akciji, anturijum, jaglaci,  adrisia crenata, božićni kaktus, Pachira - Money tree samo 20,00kn, allium karataviense, crocus.
Odite malo tamo, nećete biti razočarani!
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 16:55
Lantana draga, hvala na pohvalama a sigurno znaš od koga sam to učila Wink
Gleda ja stalno tvoj vrt a vaze posebno primjetim
Smile

smile78
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 17:15

anči39  Heart

arim to je Clerodendrum ugandese, kupila sam je od naše drage nbjelovu, bila je dvogodišnja biljka i 50,00 kn. Već sam dosta podjelila a svakako bude mladica u ljeto pa me podsjeti, rado ću ti darivati reznicu i ako ne žicaš Wink

Lora  za ovenove i još novije u mom asortimanu je "kriva" Jagoda a žabu je teško u vodu natjerati LOL

smrcko  biti će reznica i od ove. Kako ti je ona reznica žute tekome koju sam ti dala skupa sa photiniom? Je li se primila?

pluton moj je na balkonu a ja sam iz Rijeke. Možda neznam od kuda si neznam ti što reći.

milica7, hvala na informaciji za cobeu opet ću u trošak Wink Eh, kada bi bila samo cobea...

Svima i smile79

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 23:40
Pozdrav sa Krka iz Njivica!

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 23:46
I tebi pozdrav. Krasan ti je pogled
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 00:06
moon popit ćemo kavu na ovom balkonu, jednog toplog proljetnog dana Smile
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 00:51
svakako Wink
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 05:14
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

moon popit ćemo kavu na ovom balkonu, jednog toplog proljetnog dana Smile
Kava s pogledom na more...ufffff Shocked
Time is something you can never get back..
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 07:41
Ovdje stvarno treba popiti kavicu,prekrasan pogledTongue
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 08:29

Miro, sa tobom se ne mogu ni pokušati mjeriti, ali te je uvijek užitak posjetiti.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 09:53
Miro i tebi
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 09:58
krasno je izaći na balkon s ovim pogledom i sunčanim danomSmile.
Zagrebački pogled s balkona već danima otkriva samo sumornu i oblačnu atmosferuCry, tako da iskreno zavidim svima koji imaju bar malo sunca.
Lijepe biljke si kupila, begonija, papučica i ostale ljepotice dodatno će ukrasiti tvoj dom.
lijepi pozdrav
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 12:38
Razmišljam dali da vam pokažem i one slike koje nisu lijepe za oko a isto su iz Njivica... 
 Jučer i danas je bio lijepi dan a što je bilo dok me nije bilo ovdje sada vidim po ishodu. Čak je i zaštitu odnjela ona jaka bura.
Srećom da nisam zbog nekih budućih radova ovog proljeća zasadila prekrasan primjerak Jakarande koji sam dobila od Željkei manji od trave jer bih plaka kao kišna godina!

Triša,šalile smo se na račun ovoga ali valjda će nam ostati još koji pelcer carpobrotusa Wink Neka se on samo oporavi, biti će za podjelu onima koji žele ili su ga izgubili.

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 13:30
ovakve poglede ja zovem "pogled od milijun dolara"!

šta se dogodilo cikasici, nije se valjda smrzla!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 19:30

Hoćeš da te utješim? Ja takvih detalja imam ove godine na svakom koraku!

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 21:04
miro noviteti krasni,a ove biljkice su tako jadne,dali su se stvarno smrzle,uh onda je baš i kod tebe bilo hladno
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 90>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.