Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 90> |
Korisnik | |
pluton ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 21 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdrav!!!!! I ja sam u Plodinama kupila clematis i nisam znala gdje da ga stavim ,u kući mu je pretoplo a vani me je strah da ga mraz pojede. Oni koji su ostali u Plodinama su već cvijetne pupoljke bacili,mislim da je to ipak malo prepre rano. Gdje ste vi svojeg stavili?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
papučica, euforbija, to su dvije preelegantne biljke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Lijep ponov Miro, ova Kristova kruna je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Miro, evo vidim na ovim stranicama se piše o cobei da je počelo sjeme stizati u neke trgovine. Ja još nisam krenula u obilazak jer sam ovih dana bila prilično zauzeta. Nisam nikuda išla ali sad ću za koji dan početi potragu.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Lantana draga, hvala na pohvalama a sigurno znaš od koga sam to učila
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
arim to je Clerodendrum ugandese, kupila sam je od naše drage nbjelovu, bila je dvogodišnja biljka i 50,00 kn. Već sam dosta podjelila a svakako bude mladica u ljeto pa me podsjeti, rado ću ti darivati reznicu i ako ne žicaš
![]() Lora za ovenove i još novije u mom asortimanu je "kriva" Jagoda a žabu je teško u vodu natjerati
![]() smrcko biti će reznica i od ove. Kako ti je ona reznica žute tekome koju sam ti dala skupa sa photiniom? Je li se primila?
pluton moj je na balkonu a ja sam iz Rijeke. Možda neznam od kuda si neznam ti što reći.
milica7, hvala na informaciji za cobeu opet ću u trošak
![]() Svima i
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
I tebi pozdrav. Krasan ti je pogled
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
svakako
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ovdje stvarno treba popiti kavicu,prekrasan pogled
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Miro, sa tobom se ne mogu ni pokušati mjeriti, ali te je uvijek užitak posjetiti. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Miro i tebi
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
krasno je izaći na balkon s ovim pogledom i sunčanim danom
![]() Zagrebački pogled s balkona već danima otkriva samo sumornu i oblačnu atmosferu
![]() Lijepe biljke si kupila, begonija, papučica i ostale ljepotice dodatno će ukrasiti tvoj dom.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Razmišljam dali da vam pokažem i one slike koje nisu lijepe za oko a isto su iz Njivica...
Jučer i danas je bio lijepi dan a što je bilo dok me nije bilo ovdje sada vidim po ishodu. Čak je i zaštitu odnjela ona jaka bura.
Srećom da nisam zbog nekih budućih radova ovog proljeća zasadila prekrasan primjerak Jakarande koji sam dobila od Željkei manji od trave jer bih plaka kao kišna godina!
Triša,šalile smo se na račun ovoga ali valjda će nam ostati još koji pelcer carpobrotusa
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ovakve poglede ja zovem "pogled od milijun dolara"!
šta se dogodilo cikasici, nije se valjda smrzla!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Hoćeš da te utješim? Ja takvih detalja imam ove godine na svakom koraku! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
miro noviteti krasni,a ove biljkice su tako jadne,dali su se stvarno smrzle,uh onda je baš i kod tebe bilo hladno
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |