Zelenkin vrt u nastajanju |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | |
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 23:39 |
Slikice slikice!!!?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako dugo te nema, a mi redovito čekamo nove sličice, nisi li se malo ulijenila??? Nadamo se dobrim sličicama i dobrom alibiju za nejavljanje!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Kuc-kuccccc!!!!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Prekrasne slike,borića i potomka,a i ti si preljepa,a kada se otopi snijeg,sunce zasije,radova kao u priči.Nadam se vidjeti i to.
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Samo se ti drži toga da sada, dok još kuća takoreči raste i oblači ce, sadiš drveće i grmlje, a kada stigne proljeće, nači će se cvijeća da se zasadi cijela parcela oko tvoje kuće. Sada sam skočila do tebe da vidim sa čime trenutno raspolažeš, pa da znam raditi, uhhh opet ja, da, spisak biljkica, pa nači će se 3-4 kutije od mog cvijeća, a ti samo nađi mjesto za sadnju!!!!
Nisam uhvatila trenutak gdje otkrivaš gdje se vrt nalazi, pa bih htjela znati gdje bi moje biljčice završile, a kako mi pišeš, planiraš kavu u Vž, pa da olakšamo i transportna pitanja!!!! A nešto sam dužna Lovri, pa..... Opet se moram vratiti na tvoj prekrasan panj, jako jako krade oči!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kamenjara imaš dosta i svi su lipi,ali tvoji vrtovi na panjevima naprosto su me oduševili
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Zelenka, dobrodošla!
Konačno si uspjela staviti slikice!
Imaš lijepu parcelu, dosta prostora, vidim da ti mašte i volje ne nedostaje- bit će to predivno!
Šumski kutak i vrtić u panju su fenomenalni!
![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Evo samo da se javim
![]() |
|
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Hvala ženske!
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hej zelenka, sad sam bila u vrtu tvoje mame, kod nje je ljeto, a kod tebe zima
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Pozdrav za tebe i curicu!
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
dobrodošla Zelenka već u startu mi se nešto sviđa...panj
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej Zelenčice, samo sam ti došla mahnuti
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Divno je kad se gradi kuca a zajedno sa njom raste i cvece,grmlje,
jele... Vredne ruke mogu svasta! ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
pozdrav za vas i od mene i huge ,slike pod snijegom su predivne
![]() |
|
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Hvala svima i moja curica vam šalje puse!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za zimsku ugodjaj
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijep je ugođaj u tvome vrtu, curica je preslatka!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |