Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 172> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Stvarno lip okvir-meni se sviđa sve na njemu!
![]() ![]() Kod tebe stalno novi radovi...jel ti to sama, il imaš malu tvornicu?! A kad stigneš, nije mi jasno! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
hvara mare...kad si u mirovini i dobro se organiziras...sve se stigne
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
I meni je okvir za slike jako lijep. Svi elementi su se dobro uklopili.
|
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
super okvir,il si koristila sablon ili..sama ga radila za detalic stapm
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Super je okvir.
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
okvir je predivan!
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
hvala cure
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nesto mi doslo da uradim koju teglicu,nisam odavno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
okvir mi je predivan!
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
predivno
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Desna je baš šarmantna.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
opet noviteti,zaista su preslatki,ti si stvarno veliki stvaralac,moje iskreno divljenje
![]() |
|
![]() |
|
hvala drage moje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pa svaki dan nešto novo. Predivna starina.
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Saro, gdje nalaziš tako oblikovane/reljefne kutije?? predivno si ju ukrasila!!!
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
hvala T.B........Bi-Bi j,ja sam ti veliko njuskalo,ovu sam nasla u jednoj maloj samoposlugi,inace ih vecinom nalazim u prodavicama za kucne potrepstine....kostala je 32 kn.
|
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Samo što pohvalim jedno ti drugo napraviš,krasno,krasno
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |