Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mima35 - evo i mene
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mima35 - evo i mene

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 58>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 22:05
Ma i meni je kutija sa školjkama grozna. Htjela sam ju preraditi ali ju je prisvojila moja kćer i stavila u svoju sobu jer je njoj baš super i ne da mi ju natrag na makeover.
Ta fora sa struktur pastom i školjkama kao na pijesku bi mogla biti dobra. Isprobat ću kad se oporavim od ovih školjki.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 21:32
pa ti si stvarno neumorna!koliko predivnih radova a ja nisam stigla ispregledati(jedino mi nije sjela ona kutija sa školjkama)možda će pomoći-ja sam na nekim slikama ubacivala školjke ali stavljala bih ljepilo BASTEL KLEBER dobro držia oko školjki kombinirala struktur pastu,izgleda prirodno,djeluje kao da su školjke u pjesku,pokušaj,to je samo moja sugestija,svatko radi na svoj način!sve drugo mi je predobro!
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 11:32
Oooo,ciklame ...jako lijep motiv i izvedba!
Na vrh
kuštrava View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 161
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kuštrava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 08:59
prekrasna je :)
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2011 u 23:19

Hvala na komplimentima. I meni je simpatična kutijica. Napokon mi je nešto pošlo za rukom. Nikako nisam bila zadovoljna zadnjim radovima. 

Dorina, to je salvetica, malog formata, dobila sam ju od Biljane, trebamo ju pitati gdje ju je nabavila.
Na vrh
dorina1904 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dorina1904 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2011 u 21:14
Jednostavna , a tako prekrasna kutijica.Salveta , print ili ?
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2011 u 18:06
Prekrasna kutijica, ciklame obožavam!!
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2011 u 16:23
Kutija jednostavna i lijepa. Čok, čok! ...il da lajkam?!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2011 u 09:37
prelijepa kutijasmile78
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 22:59
smile227, preslatka je!!! izvrsno!!
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 22:50
Napokon opet nešto napravih.  

Na vrh
Tatjana_bg View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 268
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tatjana_bg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2011 u 10:10
woow samo radis, supere radove
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 19:50
krasni radovi...kutija mi je favorit,bas po mom gustu.smile57
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 17:58
I keramička pločica sa pčelicama koja će se objesiti.

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 17:56
Ovo je velika keramička pločica na koju sam zalijepila salvetu. Trebala bi poslužiti kao dekorirana podloga na koju će se složiti nekakva instalacija. 
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 17:50
Evo par novih radova. Imala sam zadane teme - suncokreti i pčelice.

Kutija sa suncokretima. Kutija je bila sama po sebi lijepa pa ju nisam htjela puno bojati i dodavati nikakve efekte jer bi bila prekičasta.

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 17:44
Ništa od preinake crveno-šljokave kutije. Moja kćer ju definitvno ne da van iz svoje sobe.
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 22:23
Vidim da ti nisu "sjele" šljokice, a iskreno, nisu ni meni uz ove školjke.
Da nije tih šljokica, sve bi bilo drugačije.
Ne znam hoćeš uspjet dobro prefarbat da ne takneš školjke....osim da prefarbaš i njih pa ih nečim "postaraš" ili posrebriš.
Čini mi se neloša kombinacija plave i srebrene, ali ne pomiješane i u jednom namazu. Sad je i pitanje hoće li se šljokice prekrit bojom....a možda ispadne i dobro, onako diskretno svjetlucanje kroz plavu boju, kraj spužvicom posrebrenih (plavih ?) školjki.
Ako nemaš nekih ideja, a ne želiš je ovakvu, ja bih osobno, skinula sve-lakše je skinut ovaj silikon nego nešto što sam ja bila, takoreći, zacementirala
na jednu veliku kutiju.
Kad sam vidila rezultat, pao mi je život, onda sam sve skidala pola dana...i još stoji i čeka neku bolju ideju.
Skupo sam platila tu kutiju, pa baš hoću da budem bar koliko-toliko zadovoljna.
Ne znam kako je silikon tako pobijelio-meni je malo, al vrlo malo-tako da se ipak vide kamenčići koje sam stavljala ispod...a ko će ga znat-možda različiti proizvođači, različit silikon...
Usput da ti kažem-daaavno sam radila baš ovakvu kutiju i nisam ni ja imala sreće s njom-stalno sam je mijenjala: farbala pa strugala....
ufff, ta srca što su zeznuta
Sto ljudi, sto ćudi, pa tako i ukusa-moj je rekao ovo,
nadam se da mi nećeš zamjerit na ovim antišljokičastim rečenicama, al ne da mi se lagat, jer i za svoje radove tražim iskrene komentare.   
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 22:00

Ma zapravo kutija je uživo čisti kič, simpatična ali kič. Stavila sam odozgor šljokice (one iz Offertissime), na šljokice sam poslagala školjkice i sve skupa zalila plastikom iz pištolja za ljepljenje plastikom (neki to zovu vrući silikon jer su ti plastični štapići zapravo silikon.) Dok se nije ohladilo izgledalo je lijepo a onda je silikon pobijelio pa mi je sve djelovalo muljavo. Onda sam još i odozgor stavila šljokice i sad je kičasto. Ako imate kakav prijedlog kako popraviti stvar samo recite. Možda sve skupa prefarbam metalic plavom bojom ili mješavinom metalik plave i srebrne, pa ću vidjeti šta će ispasti. S ovom kutijom nikako nemam sreće, šta god sam probala od nje napraviti nije uspjelo.

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 15:32

Mima predivno je. Reci šta si stavila odozgo za školjke.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4445464748 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.