Vrtno cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 43> |
Korisnik | |
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wally, bit će vjerujem svima drago.....pridruži nam se.
Ja nemam puno vremena za ovu stranicu, a imam puno slika cvijeća. Cvijeće je stvarno radost i lijek za dušu !!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Wally ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 23 |
Pozdrav svima. Ja bi se pridružila, ako može. Već duže vrijeme vas pratim (kao voajer). Vidim da ima odličnih tema, a nema ni vrijeđanja kao na nekim od sličnih foruma, nego ste svi ovdje zato što volite cvijeće.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Mimoze lijepe hvala na preljepim slikama,one su osjetljive,ali su ipak prve u godini ugledale sunce.One su kao pahuljice žutr boje.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Mimoze su prelijepe. Šteta što su osjetljive na hladnoću pa mi je žao što ne mogu rasti na kontinentu ( u Slavoniji )
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Savršeno!
|
|
![]() |
|
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Ove mimoze su kraj sveta.....kod nas su sad pocele da se prodaju na trznici, sva okolina zanosno mirise a mogu samo da zamislim kako je kad celo drvo procveta.....
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Mimoza je predivna, jaglaci takođe!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
crveni_cvjetić ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1 |
Svo vrtno cvijeće je lijepo,no najljepše su ruže!!
|
|
![]() |
|
vesna34 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 39 |
Nadam se da sam pomogla. |
|
![]() |
|
Tanja 20 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Dobrodošla !
Po tvom opisu je teško skužiti na kaj misliš, po bojama bi to mogle biti begonije - one cvjetaju cijelo ljeto i nezahtjevne su, ali njihov cvijet ne izgleda kao karanfil ![]() |
|
![]() |
|
turski karanfil ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Haj trebam pomoć!
Doselila sam se u svoju kucicu nakon udaje i sada imam puno posla oko sredivanja dvorišta.zamislila sam niske kalice kao kamene posuđen široke staviti oko terase. No, znam i cvijece koje bi htje unutra, ali ga ne mogu nabaviti, kupiti kad ne znam ime. Objašnjavam svima stalno, ali nitko ne kuži o čemu pričam. Cvijece Sade u obliku staza . Izgledaju kao zbunici. Inače se sastoje od mnoštva sitnih cvjetica. Nešto kao karanfil cvjetici samo sto je svaki cvjetic za sebe, a ne na okupu kao kod karanfila. Dolaze u lika, roza, bijela boja i možda još kojoj ali se ja nisam susrela. Ono cvate pred ljeto i cjelo ljeto stoji procvjetano. Znam da je ovako teško pronaći sto mislim. Ako nema te ideja sto bi moglo biti molim vas predlozite mi nekakav cvijet koji kad posadim dugo cvijeća da pekrije posudu kao trava da raste u posuditi samo od cvijeća! Nadam se da sam ok objasnila! Nadam se da nisam fulala temu! Pozz svima! Unaprijed hvala! Oprostite na greskama i na nedostatku slova s kvacicama tipkam preko moba! |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prekrasna cvijetna bajka! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Tanja 20 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Ma meni je sve što cvjeta prekrasno, ne mogu dočekati proljeće i prve pupove u svom vrtu, jest da je malen jer stvarno imam jako malo mjesta u dvorištu, ali kad sve nabuja pogled je očaravajuć...Jedva čekam da podijelim s vama svoje vrtne biljčice, pozz
|
|
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
![]() |
|
draganisanja ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 1 |
OVO MI SE SVIDA
![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
ikrokar prekrasan cvijetić svaka cast a ljubice su predivne :))))
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |