Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bigmamma's dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bigmamma's dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 74>
Korisnik
Poruka
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2011 u 17:48
Konačno si se pokrenula Wink, bravo za slike Clap i kolekciju TM.No mene najviše veseli nagovještaj proljeća u tvome vrtu i to što vidim da su se crnjike jako rasijale, naravno da računam da će biti kloja i za mene, zar ne?Embarrassed
Jeee, smile213ciglinija ima pupiće, preživjela jeee.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2011 u 17:57
vidim ja da je vredelo cekati ,bravo za kamenjar,kolekciju,ma za sve
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2011 u 18:22
Mali kaktus, Anaida, drago mi je da ste došetale do mene.
A još draže mi je što vam se sviđa naše dvorište i bodljikavci.
Ako još netko nadoda perja ovom mom paunu, odletjet će!

Katek moj! Što se crnjike tiče NARAVNO da ću te se sjetit! Ustvari, bolje da me ti sjetiš, znaš da sam zaboravna. Confused Al, pssst, ne smijemo tu o tome, dobit ćemo po prstima!
A ciglinija je super, što me najviše veseli!

Gioia, draga, već sam ti rekla koliko mi znači dobi pohvalu od tebe. Zato...
smile78
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 08:32
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 08:42
Bigić, nemam riječi. Kako si sredila vrt. Imaš svega, sve lijepo složeno, uredno,buja,pupa,niče... A kolekcija sukulenata i kaktusa zavidna.
Preprekrasno sve  skupa!ClapClapClap
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 09:06
Bigi, pa kod tebe već sve počelo pupati, a kod mene samo na ružama ima nekih  naznaka. Inače ona polupanoramska slika mi je suuuper. Također pohvale za tvoje sukulente i kaktuse, imaš ih jaaako puno!!!
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 10:48
GT, vidim, šećeš po mom dvorištu dok me nema. Wink
Nadam se da ti je bilo ugodno.

Bakić, i ti si mi tu. LIjepo i uredno baš i nije. Onaj dio koji je još neuredan nisam ni slikala. Embarrassed To ću kad malo sredim.

Proljćeeeee smile139
Je, dosta toga pupa, lagano, al za razliku od tebe, one dve i pol ruže koje imam  nemaju nikakvih naznaka da bi mogle. Jedino ona penjačica možda malo. Njih nisam ni slikala jer su bljak. Ak se maknu s mjesta, poslikam.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 10:53
Ja sam se tu i zgrijala! Biljke prekrasne, proljeće se već nazire........a fotke su za čistu peticu +!
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 11:23
I kod tebe se nazire proljeće (ja sam valjda jedina koj je još nema čime pohvaliti), baš lijepo...
Zar crnjiku ne siješ u proljeće? Opstane po zimi?
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 11:42
koji prekrašni bodljikavci!!!!!ClapClapClap
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 11:47
Bokić Bigi! Ne znam jesu mi bolje biljke ili slike!!! Svaka čast!
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 12:00
Tija, drago mi je da si se malo zgrijala.
Fotke jesu za peticu. Al da znaš samo s koliko muke! Ja slikala, MM brisao! Nijedna mu nije dovoljno dobra bila. Pa mi neka ogledala namještao, pa neke gumbiće na fotiću namještao. Kod njega ili savršeno ili nikako. Zato i je mene za ženu izabrao! LOL

Nataly, dobrodošla!
Ne bi se ja baš složila da se nemaš s čim pohvaliti. Meni je baš lijepo na tvom dvorištu. Još par sunčanih i ovako toplih dana i kod tebe će sve propupati.
A crnjiku ti ja nikad ne sijem. Presadila sam je od svekrve i sama se rasijava. Ona je ima već godinama. Kad ocvate, uzme one suhe čašice koje ostanu od cvijeta, zdrobi ih među prstima i samo pobaca naokolo.
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 12:10
Vilmač, dobrodošla na moje dvorište! Drago mi je da ti se sviđaju bodljikavci. Nekad sam ih izbjegavala, al su me cif i MM uspjeli zarazit.

Mačak, pa jesi živa? Pa gdje si ženo? Nema te ni za lijek!
Baš mi je drago da ti se sviđaju slike. A i biljke. Hug
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 12:23
Već sam mislila da si se odrekla cvijećaWink, hahaha...a ti samo spavala zimski san, poput tvojih krasnih biljaka, sve je super, sve je za petClap
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 13:06
Sarić, ja ti još spavam zimski san. A cvijeća se neću tako lako odreć. A što ću, kad ga volim!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 18:58

Iako mi nisu jako blizu srcaConfused, moram ti priznati da su tvoji pikavci i sekulenti i više nego prekrasni!!!!! Heart   A slikice su fenomenalne!!!!! Clap  Bravo za tvoje oko, imaš filing za male detalje, koji su kod tebe očaravajući!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 20:27
bome TM se sa krasnom kolekcijom kaktusa može pohvaliti Wink
bome draga sve ti se lijepo drži, a ciglinija i pupaaa, a moja još spava zimski san (valjda kao i gazdarica LOL)
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 21:47
smile86
Kad se noc spusti i prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomrcini poljubac ti saljem svoj. Nek poljubac stigne tamo gdje ne mogu ja. Tiho ti sapne: Mislim na tebe ja!smile78
Na vrh
BLANKA C. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BLANKA C. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 21:50

Jako,jako lijepo....smile141.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 22:41
Pohvale TM-u (normalno i tebi) za zavidnu kolekciju kaktusa i sukulenata Clap.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 74>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.