Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 74> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konačno si se pokrenula
![]() ![]() ![]() Jeee,
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vidim ja da je vredelo cekati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Mali kaktus, Anaida, drago mi je da ste došetale do mene.
A još draže mi je što vam se sviđa naše dvorište i bodljikavci. Ako još netko nadoda perja ovom mom paunu, odletjet će! Katek moj! Što se crnjike tiče NARAVNO da ću te se sjetit! Ustvari, bolje da me ti sjetiš, znaš da sam zaboravna. ![]() A ciglinija je super, što me najviše veseli! Gioia, draga, već sam ti rekla koliko mi znači dobi pohvalu od tebe. Zato... ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bigić, nemam riječi. Kako si sredila vrt. Imaš svega, sve lijepo složeno, uredno,buja,pupa,niče... A kolekcija sukulenata i kaktusa zavidna.
Preprekrasno sve skupa!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bigi, pa kod tebe već sve počelo pupati, a kod mene samo na ružama ima nekih naznaka. Inače ona polupanoramska slika mi je suuuper. Također pohvale za tvoje sukulente i kaktuse, imaš ih jaaako puno!!!
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
GT, vidim, šećeš po mom dvorištu dok me nema.
![]() Nadam se da ti je bilo ugodno. Bakić, i ti si mi tu. LIjepo i uredno baš i nije. Onaj dio koji je još neuredan nisam ni slikala. ![]() Proljćeeeee ![]() Je, dosta toga pupa, lagano, al za razliku od tebe, one dve i pol ruže koje imam nemaju nikakvih naznaka da bi mogle. Jedino ona penjačica možda malo. Njih nisam ni slikala jer su bljak. Ak se maknu s mjesta, poslikam. |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ja sam se tu i zgrijala! Biljke prekrasne, proljeće se već nazire........a fotke su za čistu peticu +!
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
I kod tebe se nazire proljeće (ja sam valjda jedina koj je još nema čime pohvaliti), baš lijepo...
Zar crnjiku ne siješ u proljeće? Opstane po zimi? |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
koji prekrašni bodljikavci!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Bokić Bigi! Ne znam jesu mi bolje biljke ili slike!!! Svaka čast!
|
|
![]() |
|
Tija, drago mi je da si se malo zgrijala.
Fotke jesu za peticu. Al da znaš samo s koliko muke! Ja slikala, MM brisao! Nijedna mu nije dovoljno dobra bila. Pa mi neka ogledala namještao, pa neke gumbiće na fotiću namještao. Kod njega ili savršeno ili nikako. Zato i je mene za ženu izabrao! ![]() Nataly, dobrodošla! Ne bi se ja baš složila da se nemaš s čim pohvaliti. Meni je baš lijepo na tvom dvorištu. Još par sunčanih i ovako toplih dana i kod tebe će sve propupati. A crnjiku ti ja nikad ne sijem. Presadila sam je od svekrve i sama se rasijava. Ona je ima već godinama. Kad ocvate, uzme one suhe čašice koje ostanu od cvijeta, zdrobi ih među prstima i samo pobaca naokolo. |
|
![]() |
|
Vilmač, dobrodošla na moje dvorište! Drago mi je da ti se sviđaju bodljikavci. Nekad sam ih izbjegavala, al su me cif i MM uspjeli zarazit.
Mačak, pa jesi živa? Pa gdje si ženo? Nema te ni za lijek! Baš mi je drago da ti se sviđaju slike. A i biljke. ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Već sam mislila da si se odrekla cvijeća
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sarić, ja ti još spavam zimski san. A cvijeća se neću tako lako odreć. A što ću, kad ga volim!
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Iako mi nisu jako blizu srca ![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bome TM se sa krasnom kolekcijom kaktusa može pohvaliti
![]() bome draga sve ti se lijepo drži, a ciglinija i pupaaa, a moja još spava zimski san (valjda kao i gazdarica ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() Kad se noc spusti i prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomrcini poljubac ti saljem svoj. Nek poljubac stigne tamo gdje ne mogu ja. Tiho ti sapne: Mislim na tebe ja! ![]() |
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Jako,jako lijepo....
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Pohvale TM-u (normalno i tebi) za zavidnu kolekciju kaktusa i sukulenata
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |