Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sobne cvjetajuće biljke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Afričke ljubičice - Saintpaulia
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Afričke ljubičice - Saintpaulia

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 82>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 00:12
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Nemoj zaboraviti slikati kad ti to blago procvjeta!Big%20smile

neću neću baka, budem slikala ako ih do tada ne podijelim... Star
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 00:09
Ma Pinus znaš u čemu rastu (obična kupovna zemlja pomiješana sa sitnim pijeskom iz potoka - navadili smo jedne tačke kada je bio presušio u ljetu.... tako sadim i kaktuse i većinu biljaka a nekada sakupljam i krtičnjake što krtica izruje ;)
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 00:05
ajme kakva slatkica baš je mmmm Embarrassed
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 17:42
Evo jedna nova, njezna, njezna, zove se Kid Stuff. Stavljam i sliku biljke da vidite kako ih ja navodnjavam:

Uploaded with ImageShack.us

OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 11:57
A ja mislim da bi moje ipak trebalo dohranite, sad vidim da su gladne, a tako vole papati, a ja ih držim na djeti.

Hvala Nina!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 11:55
Silvija radujemo se sličicama tvojih ljubičica, ali bi bilo dobro da ih staviš

http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1479&PN=1
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
SILVIJA VIDRA View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 68
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SILVIJA VIDRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 11:29
evo uskoro ja stavljam svoje....
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 22:17
Nemoj zaboraviti slikati kad ti to blago procvjeta!Big%20smile
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 22:13
Monny krasne ljubičice imaš!
Vjerojatno ti rastu u zemlji punoj komposta pošto ih ne prihranjuješ.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 19:28
monny stvarno imaš divnu kolekciju i ruku za njih, moje su najbolje kad ih ignoriram LOL
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 16:45
HEHE hvala VAM! Star
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2011 u 21:51
Monny ima dječji vrtić!!!!Clap
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2011 u 19:24

Monny, divne su ti ljubicice.  I rasadnik je super, bit ce toga kod tebe za sve prozore, i jos vise!

Ipak, imas nekoliko krivih iskustava: ljubicice i te kako vole prihranu, i treba ih redovito prihranjivati, onda cvatu mnogo obilnije i cesce. Takodjer, mogu se tusirati mlakom vodom, ali ne smiju ici na sunce prije nego se potpuno osuse.
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2011 u 08:34

Monny ti nam imaš pravi afrički rasadnik Smile

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 12:10
moje afričke ljubičice morala sam kod najhladnijih dana premjestiti na toplije mjesto jer su osjetljive na jaku hladnoću, a sada su opet na prozorskoj dasci, ali ne cvatu..budu već, nadam se, važno da im listovi zdravo izgledaju

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 20:37
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 20:35
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 14:26
Tajčice nikakako ne dolazi u obzir nikakva vrsta tuširanja niti kapljica vode nije dobro došla na njihovim listićima jer su jako osjetljive odmah se pojave ružne fleke. Malo zalijevati isključivo u podložak. Nova sam na forumu pa još nisam stavila sve što imam od cvijeća... BAŠ NIŠTA ja ne gnojim i ne prihranjujem jer se onda biljka forsira i brzo iscrpi. Ja pustim i čekam da me ona sama nagradi - jedino što ljubičicama radim kao i većini cvijeća okidavam sve što je staro, žuto, uvenuto, ako neki list ima "hrđu", i naravno cvijetiće koji su gotovi odmah kidam da biljka sakuplja snagu za nove...  Tako nekako sam se sama praksala još u studenskim danima ;) i uspjelo je Thumbs%20Up
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 14:21
Monny pa ti se imaš čime pohvaliti,lijepe ljubičiceTongue
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 14:20
da li ih tuširaš ili ne i koliko često ih gnojiš, stvarno su prekrasne ClapClap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 82>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.