Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pepa-Moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pepa-Moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pepa-Moji radovi
    Objavljeno: 13 Rujan 2011 u 16:53
I ja se pridružujem ostalim curama s dobrodošlicom!
Lampa je genijalna, svaka čast.....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2011 u 00:37
dobro dosla u drustvo teta salveta....luster me posebno odusevio...bravo ...samo nastavismile57
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
color034 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 126
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje color034 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2011 u 21:14
dobrodošla raovi su super samo tako nastavite

Na vrh
bina View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 164
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2011 u 14:07
prekrasni radovi a sjenilo za lampu je fantastično
Uz cvijeće i život je ljepši
Na vrh
goce1 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 37
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goce1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 07:46
Dobrodošla, luster je baš fora!
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 07:12
dobrodošla k nama. ..lijepi radovi.
Na vrh
pepa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 19
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pepa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 23:44
Hvala Vam svima na Vašim komentarima.Jako je lijepo kad ti netko ovako poželi dobrodošlicu.Stvarno se osječam kao DA VAS SVIH POZNAJEM I KAO DA SE DUGO DRUŽIM SA VAMA.
Sada pokušavam prebaciti sliku na rižin papir pa ako uspijem vidjeti ćete a ako ne onda molim savjeteeeee.
Na vrh
Rose_11 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 83
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rose_11 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 22:14

Prvo pozdrav i dobrodošla ,i ja sam tek došla u društvo teta salveta.A onda bravo za boce , tegle..a posebno za luster..koja strpljivost..svaka čast..samo dalje za nove rukotvorine...Rose11

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 11:37
dobro došla, samo tako nastavi i dalje...

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 01:29
ma strašna si!bravo!!!oduševila sam se sa lusterom!ja radim dosta dugo ali do lustera još nisam došla!
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 22:06
lijepi radovi, treniraj i biti će još ljepši. dobro nam došla Thumbs%20Up
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
pepa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pepa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 23:21
Nisu masline nego slane ribe očišćene.Tu ih čuvam već deset godina ,zato se i vidi da je stara ali mi je jako praktična.Ja sam zapravo jedva sredila kuću i sortirala sve po ladicama u kuhinji , svaka teglica ima svoj natpis i decoupage pa kad pogledam u poklopac već znam što je unutra.
Na vrh
pepa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pepa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 23:18
Hvala lijepa. Moram još puno učiti ali trudim se.
Na vrh
Tatjana_bg View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 268
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tatjana_bg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 13:47
super radove,dobro dosla
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 11:40
Prvo pa masline,oborila si me ovom teglicom,ćini mi se da su i masline unutra,toliko je lijepa!
Na vrh
pepa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pepa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 21:37
Ovo baš i nije lusterčić nego restaurirana lampa oo ebanovine ,sva izrezbarena i stara preko 150 godina.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 21:19
dobro nam došla smile169 radovi su odlični,bravo!smile141
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 20:49
Oduševio me je luster. Morat ću za vikendicu na moru nešto takvo proizvesti, tamo nam iz svakog stropa više žice a lusteri nikad ne dođu na red jer uvijek im nekih prećih stvari. Ovako ćemo imate "unikate", baš se veselim, moram samo naći gdje ima takvih papirnatih lusterčića.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 08:36
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
pepa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pepa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 02:29
Ne ,dapaće ,ja sam praktički sve pokupila od Vaših savjeta sa foruma i surfanjem po internet stranicama.Svaki savjet je dobro došao.ovo me jako smiruje a kuću pomalo dovodim u red ,jer kako si mogla primjetiti sve su to neke stare kantice,boce i sl.Ovo je drvena restaurirana lampa, koja je svoje sjenilo čekala par godina i eto konačno i dočekala.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.