Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Vrtno cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtno cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtno cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 43>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
ikrokar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ikrokar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2011 u 12:40
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ikrokar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ikrokar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2011 u 12:36
Malo rascvjetane kamelije (ne mogu naći rubriku!?)
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 11:13
Hvala pogledat ću
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 11:03
moj balkon je južna strana, isto tako ima sunca, a gazanije i verbene su mi se pokazale odlične

pogledaj ovdje, vjerujem da ćeš naći što bi moglo kod tebe uspijevati

http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=916
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 10:50
pozdrav svima.Molim savijet. Do prije par godna imala sam veliko dvorišt puno sunca i mogla sam saditi što god sam htjela. Sad su me okružile ZGRADURINE i ostala sam u rupi gdje sunca ima samo preko podneva. Ostalo dvorište širine 4m, tako da sam osuđena na sadnju u kaljeve. Kako nema ni jutarnjeg ni popodnevnog sunca i to postaje problem. Šta posaditi da ne izgori preko podnev?
Na vrh
ikrokar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ikrokar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2011 u 17:15
Prekrasan suncokret, tvoj !?
Nekoć sam ga sijala, ali kako mi okreće leđa (prema suncu) kao i gladiole, odustala sam. Želim uživati u svakom cvijetku !!!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 17:22
Jeste lijep suncokret,ja ga svake godine posijem u povrtnjaku čisto samo zbog njegove ljepote.
Na vrh
Heliofit View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 459
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Heliofit Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 16:26
Mene najviše impresioniraju ovi ljepotani u baštama...

Zar nije božanstven????
Na vrh
krtica View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 120
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje krtica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 19:42
svo cvijeće je lijepo na svoj način. ali moj favorit bi bila ruža! smile120
Na vrh
ikrokar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ikrokar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 19:37
Fala Mali kaktuše !!!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 18:34
Neznam kako do sad nisam vidjela ovu ljepotu!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 18:26
ALMA dobro došla na forumsmile99a slika ima više u temama koje su označene tako, Cvijeće foto, Moj vrt uslikama i sl.
možeš otvoriti i osobnu temu gdje ćeš stavljati slike svoga cvijeća
Na vrh
ALMA vehabović View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ALMA vehabović Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 17:11
  imala bih zelju da stavite vise  slika iz  cvijetnjaka
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ALMA vehabović Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 17:09
ljubitelj sam cvije'a ono je meni kao nekom aspirin za   srce, uy cvije'e se odmaram umno odmaram o'i  sve poyitivne misli su mi u glavi i du[i.
  cvijet je nesto to raygali sva moja osje'anja. volim i u cvijetnjaku i vise;im vaznama  kad procvjeta posla'u fotos iy mog vrta
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ALMA vehabović Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 17:04
meni je najljep[e nisko cvije'e u jarkim bojama, kao prkos ljubi;asta preslica, ljubi'ice.ledenjaci bijeli i crveni . tulipane obo\avam
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2011 u 10:00
smile57Wally dobro nam došla !!!smile78
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
Wally View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 23
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wally Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2011 u 09:41
Originalno poslano od člana Belina Belina napisao:

Wali,dobro došlaTongueJa sm nova na FORUMU,uživam u svim temama,listam,imam što vidjeti i naučiti.smile79
Svima vam hvala na dobrodišlici. Ovdje se zaista ima što naučiti. Kad stignem stavit ću i ja slike svog cvijeća, makar ga nemam previše. Za sada sam stavila par sličica na slike gradova (Bjelovar). Ali nisu moje, ukrala sam ih. Vidjela sam da se tamo žale (još 2008. godine) da nema nikog iz Bjelovara, pa eto, sad ima.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2011 u 09:22
Wally, dobro došla u ovo svjetno društvo i svi ostali dobro smo došli, i ja sam još poprilično nova, i neka nam svima bude lijepo na ovim stranicama.smile75
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2011 u 08:58
Ispavak imena WALLY,Cry
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2011 u 08:57
Wali,dobro došlaTongueJa sm nova na FORUMU,uživam u svim temama,listam,imam što vidjeti i naučiti.smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 43>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.