Vrtno cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 43> |
Korisnik | |
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Hvala pogledat ću
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
moj balkon je južna strana, isto tako ima sunca, a gazanije i verbene su mi se pokazale odlične
pogledaj ovdje, vjerujem da ćeš naći što bi moglo kod tebe uspijevati http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=916 |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
pozdrav svima.Molim savijet. Do prije par godna imala sam veliko dvorišt puno sunca i mogla sam saditi što god sam htjela. Sad su me okružile ZGRADURINE i ostala sam u rupi gdje sunca ima samo preko podneva. Ostalo dvorište širine 4m, tako da sam osuđena na sadnju u kaljeve. Kako nema ni jutarnjeg ni popodnevnog sunca i to postaje problem. Šta posaditi da ne izgori preko podnev?
|
|
![]() |
|
Prekrasan suncokret, tvoj !?
Nekoć sam ga sijala, ali kako mi okreće leđa (prema suncu) kao i gladiole, odustala sam. Želim uživati u svakom cvijetku !!!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Jeste lijep suncokret,ja ga svake godine posijem u povrtnjaku čisto samo zbog njegove ljepote.
|
|
![]() |
|
Heliofit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 459 |
Mene najviše impresioniraju ovi ljepotani u baštama...
![]() ![]() Zar nije božanstven???? ![]() |
|
![]() |
|
krtica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 120 |
svo cvijeće je lijepo na svoj način. ali moj favorit bi bila ruža!
![]() |
|
![]() |
|
Fala Mali kaktuše !!!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ALMA dobro došla na forum
![]() možeš otvoriti i osobnu temu gdje ćeš stavljati slike svoga cvijeća |
|
![]() |
|
ALMA vehabović ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5 |
imala bih zelju da stavite vise slika iz cvijetnjaka
|
|
![]() |
|
ALMA vehabović ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5 |
ljubitelj sam cvije'a ono je meni kao nekom aspirin za srce, uy cvije'e se odmaram umno odmaram o'i sve poyitivne misli su mi u glavi i du[i.
cvijet je nesto to raygali sva moja osje'anja. volim i u cvijetnjaku i vise;im vaznama kad procvjeta posla'u fotos iy mog vrta
|
|
![]() |
|
meni je najljep[e nisko cvije'e u jarkim bojama, kao prkos ljubi;asta preslica, ljubi'ice.ledenjaci bijeli i crveni . tulipane obo\avam
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Wally ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 23 |
Svima vam hvala na dobrodišlici. Ovdje se zaista ima što naučiti. Kad stignem stavit ću i ja slike svog cvijeća, makar ga nemam previše. Za sada sam stavila par sličica na slike gradova (Bjelovar). Ali nisu moje, ukrala sam ih. Vidjela sam da se tamo žale (još 2008. godine) da nema nikog iz Bjelovara, pa eto, sad ima.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Wally, dobro došla u ovo svjetno društvo i svi ostali dobro smo došli, i ja sam još poprilično nova, i neka nam svima bude lijepo na ovim stranicama.
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Ispavak imena WALLY,
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Wali,dobro došla
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |