Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 152> |
Korisnik | ||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Za heuchere, koje su pre-predivne, obožavam ih
![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
krtica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 120 |
|
joj kak ti sukulenti i kaktusi izgledaju llijepo u onim šarenim posudama!
baš su fora! eto sad sam i ja dobila inspiraciju i odoh u uređenje i dekoriranje... ![]() |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
baš zdravo izgledaju heuhere
![]() ih tam presadiš ![]() |
||
![]() |
||
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
|
Bože moj koja lipota. Pregledala sam od prve do zadnje stranice. Divim ti se kako se nosiš sa burom, kod mene puše ali ne ko u Senju pa nikako na kraj.
Idemo dalje! ![]() |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
ma karamelka mora biti naj kada je od skitala došla do naših capica
![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
|
Oprostiti ili ne oprostiti? ![]() Ajde neka ti bude oprošteno, ali samo ovaj put ![]() ![]() |
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
![]() ![]() |
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Sarice, baš si nam zgodno prezentirala heucere!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
|
![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Nakon "vječnosti" svratila. I zadivila se kolekciji vaza i vazica!
![]() A hauchere su divne.... i njih si skupila lijepu kolekciju!
![]() |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
Molim te Nataly, oprosti, zaboravila sam napisati da je fotku stavila manči i da ne prepoznajem cvjetić
![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Odlična kolekcija sukulenata i kaktusića. Lijepo posađeni u odgovarajuće ukrasne teglice
![]() ![]() Nataly ja mislim da je na ovoj slici od Manči cvijet neke krasule, jako je zumirano pa izgledaju veliki. |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
prelijepe su ti ove tvoje hauchere! i ja san se zaljubila u njih! danas san pravila spisak šta ću naručiti u decori buzet, njih san 5 zapisala i još svašta nešta, račun je izišo 430 kn, moran smanjiti! mm će me zbog cvijeća iseliti iz kuće!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Sarice,prelijepe su,čekaj malo da zatopli,kakve će tek onda biti
![]() |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
volim sve heucere,svaka je divna na svoj nacin!
|
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
![]() |
||
![]() |
||
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
|
Ženo, što su ti lijepe te heuchere!
Fino si ih priprala i baš su lijepo pozirale. Ova što je došetala od skitala mi je najljepša, ipak. |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
cure, zahvaljujem svima na posjeti, a sada pogledajte heuhere koje krase moj balkon u ove zimske dane. Danas sam ih malo istuširala pa su bile spremne za poziranje. Dio sam nabavila od BB, a dio sam dobila kao male bebice, također porijeklom BB. Primijetila sam da neke uopće ne napreduju i da su iste već godinu dana pa ću ih preseliti u senjski vrt, možda će tamo bolje rasti.
Srebrni princ je naraskošniji:
![]() ova je kao mala curica došla kod mene od goge-zg, ali mi baš ne želi pocrveniti, zelena je i ljeti i zimi:
![]() ![]() ![]() ova je iz shashine kolekcije:
![]() karamelka je kao malecki picmoljak stigla ljetos iz skitničinog vrta:
![]() ne znam kako se zove, ali ju obožavam:
![]() |
||
![]() |
||
|
Ne mogu razaznati koja je biljka sa ovim lijepim cvijetom? |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |