Klivija - Clivia miniata |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 10111213> |
Korisnik | |
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
čekaaaam, jedino sad neznam koga,
znak raspoznavanja ...... clivija
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
lano 2,pa ko čeka taj dočeka , jesi čula onu uzrečicu .i tiljo je bio upisan na listu čekanja , i došao
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
visoki imaš se i čime pohvaliti, predivna je tako rascvjetala, a još i toliki bujni listovi
![]() |
|
![]() |
|
Branka ja tek sada ovo pročitala, a jel se i ja mogu predbilježiti
|
|
![]() |
|
visoki ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1 |
Dopustite i meni da se pohvalim, imam ju (ih posto sam ih razmnozio) vise od deset godina, za mene jedan od najljepsih cvetova.......
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
triša hvala
![]() tiljo nisam ni mislila da si ozbiljan ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Natalija predivna je biljkica, a i posuda u kojoj se nalazi.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Branka, javim ti se na pp!
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
bok tiljo evo ako želiš ja ti mogu pokloniti kliviju pošto sam ih imala dosta u jednoj tegli , jesenas sam j e rasadila i sada imam 5 kom . svaka zasebno ali neznam gdje s i -kako da ti dostavom . postoji li kako mogućnost zgb
![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Natalija, malo sam se šalio, ali zaista je predivna da bih te naprosto počeo preklinjati da mi ju daš... Hehehehe... Ma samo ti uživaj u njoj, predivna je... a ja ću si ju već nabaviti kada budem mogao.
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Hej znalci - čula priču da clivia štiti od zračenja pa je obavezno treba imati pored televizora i PC. Je li to još jedna od "istina" koje se s vremena na vrijeme pojave ili neko zna više. Biljka mi je prelijepa a ovaj dodatak me zaintrigirao!
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
evo i slika
![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ljubav na prvi pogled...
|
|
![]() |
|
tiljo znam, procitala sam u prvom postu na ovu temu
![]() proslijediti ti je ne mogu - vec sam se zaljubila u nju ![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Natalija, znaš li da je ta biljka iz Afrike?!
Mislim da bi najbolje bilo kada bi ju proslijedila meni... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ja sam je jucer dobila na poklon i bas sam sretna
![]() vec duze je gledam u ducanu, onako u prolazu i koliko god mi se svidja nikako se odluciti uzeti je jutros sam odmah dolsa vidjeti pise li sto o njoj nisam znala da je trajnica, nadam se da cu je uspjeti odrzati na zivotu sad mi je u primacoj, prostoriji koja se grije, ali temp. rijetko prelazi 20 stupnjeva znaci nakon cvatnje, skidam cvjetove a stapku tek kad se osusi pa na hladnije mjesto |
|
![]() |
|
Sunburst ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 69 |
Imam cliviu već nekoliko godina i prve 2-3 je cvala besprijekorno. Redvno u veljači.
Sve radim isto, a evo ona ni lani ni ove godine da procvjeta.
Obavezno sam je uvijek sredinom listopada "zaboravljala", tj ostavljala na temperaturi 10-12°C i nisam zaljevala sve dok se ne pojavi cvjetajući pup.
Sad više nema cvjetajućeg pupa :(
I listovi se suše, i to ne od vrha, nego nekako sa strane, u čemu griješim. Kriva zemlja ili???
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Ok, havala probam to sa ubrusom i ceprkanjem zemlje. |
|
![]() |
|
tibor ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Da,kika je u pravu i slazem se sa njom..
Sad mi pada na pamet jos jedna brzo rjesenje... ;)
stavi na dno papirnatih ubrusa ili krpu...brzo ce izvuci vodu...
prorahlis zemlju i nista ne brini,biti ce sve 5!
|
|
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Malo prorahli zemlju da se prije osuši i mislim da u tom slučaju ne treba ići u toplu prostoriju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 10111213> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |