Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Klivija - Clivia miniata
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Klivija - Clivia miniata

Odgovori Odgovori Stranica  <1 10111213>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 21:38
čekaaaam, jedino sad neznam koga,
znak raspoznavanja ...... clivijaTongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 20:29
lano 2,pa ko čeka taj dočeka , jesi čula onu uzrečicu .i tiljo je bio upisan na listu čekanja , i došao  smile230, sa paketom , pa se ti izvoli predbiljžit , možda i tebi netko pokuca na vrata . možda ja , a možda poštar .smile96 
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 14:12
visoki imaš se i čime pohvaliti, predivna je tako rascvjetala, a još i toliki bujni listovismile79
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 14:11
Branka ja tek sada ovo pročitala, a jel se i ja mogu predbilježiti
Na vrh
visoki View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje visoki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2008 u 00:47
Dopustite i meni da se pohvalim, imam ju (ih posto sam ih razmnozio) vise od deset godina, za mene jedan od najljepsih cvetova.......
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2008 u 19:36
triša hvala smile75

tiljo nisam ni mislila da si ozbiljan Wink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2008 u 19:22
Natalija predivna je biljkica, a i posuda u kojoj se nalazi. smile141
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
TILjO View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 546
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TILjO Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2008 u 17:56
Branka, javim ti se na pp!
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2008 u 15:48
bok tiljo evo ako želiš ja ti mogu pokloniti kliviju  pošto sam ih imala dosta u jednoj tegli , jesenas sam j e  rasadila  i sada imam 5 kom . svaka zasebno   ali neznam gdje s i -kako da ti dostavom . postoji li kako mogućnost zgb smile115 reci ako može kad ti odgovara
Na vrh
TILjO View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TILjO Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2008 u 14:51
Natalija, malo sam se šalio, ali zaista je predivna da bih te naprosto počeo preklinjati da mi ju daš... Hehehehe... Ma samo ti uživaj u njoj, predivna je... a ja ću si ju već nabaviti kada budem mogao.
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2008 u 12:44
Hej znalci - čula priču da clivia štiti od zračenja pa je obavezno treba imati pored televizora i PC. Je li to još jedna od "istina" koje se s vremena na vrijeme pojave ili neko zna više. Biljka mi je prelijepa a ovaj dodatak me zaintrigirao!
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2008 u 12:03
 evo i slika

Na vrh
TILjO View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TILjO Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2008 u 14:49
Ljubav na prvi pogled...
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2008 u 07:40
tiljo znam, procitala sam u prvom postu na ovu temu Wink

proslijediti ti je ne mogu - vec sam se zaljubila u nju smile71
Na vrh
TILjO View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TILjO Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2008 u 14:53
Natalija, znaš li da je ta biljka iz Afrike?!

Mislim da bi najbolje bilo kada bi ju proslijedila meni...

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2008 u 11:39
ja sam je jucer dobila na poklon i bas sam sretna smile126
vec duze je gledam u ducanu, onako u prolazu i koliko god mi se svidja nikako se odluciti uzeti je

jutros sam odmah dolsa vidjeti pise li sto o njoj
nisam znala da je trajnica, nadam se da cu je uspjeti odrzati na zivotu

sad mi je u primacoj, prostoriji koja se grije, ali temp. rijetko prelazi 20 stupnjeva
znaci nakon cvatnje, skidam cvjetove a stapku tek kad se osusi
pa na hladnije mjesto
Na vrh
Sunburst View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 69
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sunburst Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2008 u 17:38
Imam cliviu već nekoliko godina i prve 2-3 je cvala besprijekorno. Redvno u veljači.
Sve radim isto, a evo ona ni lani ni ove godine da procvjeta.

Obavezno sam je uvijek sredinom listopada "zaboravljala", tj ostavljala na temperaturi 10-12°C i nisam zaljevala sve dok se ne pojavi cvjetajući pup.
Sad više nema cvjetajućeg pupa :(

I listovi se suše, i to ne od vrha, nego nekako sa strane, u čemu griješim. Kriva zemlja ili???
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2007 u 09:21

Ok, havala probam to sa ubrusom i ceprkanjem zemlje.

Na vrh
tibor View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tibor Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2007 u 20:42
Da,kika je u pravu i slazem se sa njom..

Sad mi pada na pamet jos jedna brzo rjesenje... ;)

stavi na dno papirnatih ubrusa ili krpu...brzo ce izvuci vodu...

prorahlis zemlju i nista ne brini,biti ce sve 5!
Na vrh
kika View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 969
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2007 u 15:18

Malo prorahli zemlju da se prije osuši i mislim da u tom slučaju ne treba ići u toplu prostoriju.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 10111213>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.