Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 125> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krasnog bilja imas samo da nam pozuri proljece
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prvo sam pogledala orhideje,onda sam brojila fikuse benjamine,a onda sam pogledala i ostalo sobno cvijeće da se ne uvrijedi,sve ti je tako lijepo zdravo i njegovano!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Anastazija, biljkice su ti zaista zdrave, lijepe, velike!! A meni se jako sviđa i unutarnje uređenje tvog doma (koliko se nazire na slikicama!!).
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Hvala svima koji su navratili u moj vrt i dođite mi ponovo!
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ima li mjesta u kući za vas?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Bako, ovo je dio mog zelenila,nađe se toga još.
Svašta je već prošlo kroz kuću, nešto se uništilo, nečemu je prošao "rok trajanja" (to se ja tješim). Nije bi baš uvijek lako naći adekvatno mjesto za sve biljke, pa sam s vremenom ostavila ono kaj mi najbolje uspijeva. Sad su to već stvarno velike biljke za koje treba dosta mjesta. Kako nemam puno prozora nego vrata prema terasi, tako mi i paše da su velike jer stoje na podu. U staroj kući sam cijeli kuhinjski prozor imala pun ljubičica u svim bojama, ali su mi se nakon preseljenja s vremenom sve uništile. Tu jednostavno nemam odgovarajuće mjesto za njih. Tješi me kaj mi tu, na blagavaonskom prozoru, lijepo uspjevaju orhideje, pa sad uživam u njima. Sad sam odlučila po tom principu saditi i u vrtu - samo ono kaj mi hoće tu uspijevati. Previše je već biljaka prošlo kroz njega i uništilo se ![]() |
|
|
|
![]() |
|
I da, ako se zelenilo previše proširi morat ću nekoga izbaciti iz kuće (a to neće biti biljke)
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Anastazija , prosetala sam svim stazama tvojeg parka bila sam ti i u kuci . Sve sto sam vidjela odusevilo me je i zelim ti da ti sve uspije onako kako si si ti zamislila !
Predivno ! ![]() |
|
![]() |
|
Hvala i dođi mi opet!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe je pravi zelenolisni raj
![]() fikus je ogroman ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() Za razliku od tebe ja imam dosta prozora i to velikih, ali nemaju istaku na koju bi mogla staviti lončanice
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Draga misty,
kod mene si uvijek dobrodošla i nadam se da ću te češće moći ugostiti. Ako ti se sviđa samo ti dolazi i uživaj ! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Anastazija po prvi put sam u tvome vrtu.Uživala sam razgledajući.Posebno mi se sviđaju orhideje i znam sigurno da ću često biti u tvome vrtu posebno sada u sezoni kada bude sve rascvijetano i mirisno.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Predivne sobne biljke, orhideje su mi posebno pijepe.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
krasno sobno bilje zasigurno uživaš u svom zelenom domu!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Zaista možeš biti ponosna na svoje fikuse, jer još malo pa će biti prava šuma - predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
I jesam Triša, to su stvarno zahvalne biljčice i jako ih volim
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasne kućne biljke impozantne veličine!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana, nas dvije kao po dogovoru - dok sam ja u tvom vrtu ti si u mom !
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |