Kreativna radionica by M&M |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 36> |
Korisnik | |
strada ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 19 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajmeeee progutala sam sve stranice od prve do zadnje!!!!
Prelijep ti je vrt i ljubici, jezici, civjece, kaktusici..ma sve od a do ž!!1 ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno,najdrazi mi je taj narandzasti jaglac
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sve lipo rascvitano,a zumbula imaš u puno boja
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
vidi kako se šareni kod tebe, lijepe boje jaglaca i zumbula, visibabe će se sada sakriti, a kako smo ih željno očekivali
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Proljeće je tu
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Kakva divota,sve sareno i zivopisno...samo da gledas i uzivas!
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
evo obecanih slikica ;)
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() kukurijek se nesto necka... ![]() evo nas jos malo... ![]() ![]() evo ja odlucio otvoriti latice ;) ![]() Ovi jaglaci su posadjeni prosle godine i ne znam koliko ce mi se odrzati (mozda ih na godinu vise nece biti kad su to hibridni ![]() a evo mojih zumbula slabe su im cvjetne stapke - nisu onako bujne - no ipak cijeli ulaz u kucu mirisi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Super,slikice su tu...
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ja vidim slike. Nedugo se i meni desilo da ne vidim slike na svojoj temi (svi su vidjeli osim mene). Ne znam u čemu je bila greška, no drugi dan je bilo sve u redu. Usput, pohvala za prekrasne slike... |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ja ih vidim (može bit da si nehotice izbrisala dio programa, ne razumijem se baš, ali meni se to jednom desilo sa slikama u Lorinom vrtu) nisam ih mogla vratiti, tek na drugom kompu |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
TKO MI MOZE OBJASNITI ZASTO SU MENI NESTALE SLIKE???????????
stavljala sam ih preko slike.com - I TA STRANICA VISE NE RADI ![]() |
|
![]() |
|
Ajme pa meni nestale slike koje sam stavila ja ne mogu vjerovati - ajme ajme pa to nije normalno bas sam tuzna a i ljuta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo sad cu popraviti - nesto me kocilo
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Šta se dogodilo sa slikama ja ih ne vidim?
|
|
![]() |
|
Evo ovo sam obecala jucer...
nece da mi otvori stranicu preko koje stavljam slike - zao mi je ali ovu cu poruku morati sutra ponovno pokusati srediti pa pogledajte... |
|
![]() |
|
H V A L A V A M!
Triša tog plavog i roza cvijeta mi je MM donio iz sume i to punoooo i on se super primio i siri li se siri ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ovo je baš za moju dušu, naravno i sve ostalo je preslatko
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasne, vesele boje
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
divne cvjećkice, napokon proljeće
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |