Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 58> |
Korisnik | |
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga mima to su ti drveni tanjuri i kupljeni kod mene u Slatini u KTC i koštaju oko 22,00 kn, lagani su poput onih drvenih kutijica a mehanizmi su izvađeni iz kineskih satova od 12,00 kn
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Zelena kutija je zaista posebna!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ova ti je kutija, jednostavno-super!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Super mi je kutija!
![]() |
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Super ti ispalo, eto ovako vezano za kot..on se i sam moze leto da izgleda bez ravnjanja, ali ako vec zelis mozes ili prstima odmah polako nakon nanosenja da ga ravnjas, ili najfinijom smirglom kada se osusi
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Lijepa ti je ona okrugla kutija, al ovaj tanjur je baš zanimljiv-jako ti je lijepo ispao, a salveta je strašno
neobična-ovo bi bila makovi a la paun! Baš dobro! ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Hvala Tatjana i Mumice.
Elza, i meni je salveta s makovima jako lijepa. Dobila sam ju na razmjeni. Bila sam i na sajmu salveta gdje sam stvarno prikupila pozamašnu zalihu novih salveta. Toje super smišljeno, ponesemo svoje dupliće i razmjenimo ih za one koje nemamo. Tamo se stvarno svašta moglo naći, čak i starih salveta koje je netko nekad davno skupljao.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Okrugla kutija je jako lijepa, ali tanjur s makovima je baš poseban. Krasna salveta.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
okrugla kutija je moj favorit
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Okrugla mi je prelijepa.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ma znaš da su ti flaše perfa, a kutijica s tratinčicama je jako jako lijepa,
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
duže vrijeme me nije bilo pa sam morala dosta pregledati,sve je divno ali osvojile su me one kutije sa notama!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ona prva nostalgična škrinjica je baš krasnići!
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |