Pjenica - Tiarella |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Ni ja nisam mislila očerupati Rain, pa mučim, ali cvjećka je mrak. Moje su još malecke i promijenile boju, heuhere znatno bolje izgledaju zimi. |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Eh kad bi znao tko je ima za prodati bilo bi super :) Nisam ni mislio da ocerupam Rain, to sam samo tako reko ;)
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Horti,ne znam joj ime ni prezime,dobila jednu malu lani.Još se ne širi,samo ima jedan korijen.Jedino je narasla.Po zimi joj je boja fenomenalna.Još mi nije cvala.
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dado, dakle moraš u nabavku, a onda ću je ja nabaviti od tebe, nema smisla da očerupamo Rain, a kad već ideš u nabavku dogovorit ćemo se za još ponešto!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Zelim onu prvu tiarellu od Rain!!!!!!! ufff :) Prvi put da vidim jednu takvu kombinaciju u tiarellama.
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....to "oni" nama za despet rade..... izmjesaju biljcice tako da imamo za cim patiti do u beskonacnost...
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
I ja isto, nakon heuchere i tiarelle, sada na red dolazi ta zgodna heucerela kombinacija ovih prvih - pa što sve naći iskombinirati.
Horti sigurno imaš neku od njih - predivne su ove od Rain.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Baka Bea,nisam sigurna-Tiarella ili heucherella
![]() heucherella ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tiarella
![]() ![]() heucherella ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
E kad bi mi znale, samo znam da je tiarella - dobro je i to, jer sam mislila da je heuchera, pa sada nešto više znam, no učim, učim, sorte valjda zna baka Bea!
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
O kojim se tu sortama radi? :)
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
moja još nema pupoljke
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ooooo R.saro kako je raskošna. Ja sam se čudila kad sam vidjela pupoljke. Mislila sam neka vrsta zvončike koja rano cvate!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sarice, pa super je, čekaj, čekaj moje će još malo biti prava konkurencija ovoj ljepotici.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Triša, hoya, pogledajte me:
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
.....imamo sto proucavati, fala ti boze, kraj toliko kultivara nikad kraja proucavanju....
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Ne daj se Manči, svi se nekako zaludimo... da su stari dubrovački gospari uzgajali kapulu ne bi bilo prekrasnih vrtova i Trstenog, a što biste pokazivali turistima?
Počela sam s povrćem, a danas ga ni na selu neće uzgajati, kaže mi jedna žena "ne isplati se, ima u Konzumu". Prošla sam fazu sobnog, lukovičastog bilja, ukrasnog grmlja i drveća, ali najviše me zarobio čarobni svijet trajnica. Svakodnevno u svijetu nastaje stotine kultivara, pa tako i križanci između Tiarella i Heuchera. Imam što istraživati, zar i to nije dovoljan izazov? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |