Pjenica - Tiarella |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Korisnik | |
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zelim onu prvu tiarellu od Rain!!!!!!! ufff :) Prvi put da vidim jednu takvu kombinaciju u tiarellama.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dado, dakle moraš u nabavku, a onda ću je ja nabaviti od tebe, nema smisla da očerupamo Rain, a kad već ideš u nabavku dogovorit ćemo se za još ponešto!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Horti,ne znam joj ime ni prezime,dobila jednu malu lani.Još se ne širi,samo ima jedan korijen.Jedino je narasla.Po zimi joj je boja fenomenalna.Još mi nije cvala.
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Eh kad bi znao tko je ima za prodati bilo bi super :) Nisam ni mislio da ocerupam Rain, to sam samo tako reko ;)
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Ni ja nisam mislila očerupati Rain, pa mučim, ali cvjećka je mrak. Moje su još malecke i promijenile boju, heuhere znatno bolje izgledaju zimi. |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Teško se nađe kod nas nekaj novo i neobično.Obično u privatnim kolekcijama ljubitelja.Nedavno sam vidjela u nekom katalogu engleske vrtlarije,koja se bavi uzgojem rariteta,Tiarellu još puno ljepšu od ove moje
http://www.futureprimitiveplants.bigcartel.com/product/tiarella-heronswood-mist |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Heucherelle, heuchere i tiarelle ako ostanu zimzelene imaju predivne zimske boje, pogotovo heucherelle. :) Poslje prvog vala hladnoce dobiju lijepe ljubicaste, ruzicaste, burgundy nijanse po listovima. |
|
![]() |
|
Aha,ko ova na linku.Moja je više u roza nijansama po zimi.Zapravo,Tiarelle najbolje izgledaju u velikim skupinama.Kad cvatu,a cvatu prilično dugo,to je stvarno divan prizor.
|
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
dado 84-ima jedna vrsta tiarelle u Decori Buzet, mislim nekih 28 kn!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Imam ja vec sve njihove + neke koje sam drugdje uspio nabavit. Kad malo krenu poslikat cu ih pa stavim slike :)
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Pogledajte ovo malo čudo, izgleda kao da je netko tintu prolio po njoj http://www.humbleacres.com/catalog/pages/tiarella_black_snowflake.html
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ma to je fotoshop! :)
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Dado pokušaj ju guglati i otvaraju ti se slične fotke, pa daj ne bi se valjda tak išli zezati s kupcima?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa ja mislim da se baš zezaju, kad vidim one ofarbane biljke, slabo mi je, a ova mi djeluje baš tako-užas!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Nije vjerna, imam jednu s takvim oblikom lista i uopće nije plavi uzorak nego tamnoljubičasti. Pogledajte i na Terranova novitete za 2011.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cesto velike kompanije, ili malo poznatiji rasadnici (u eu i svijetu) fotoshopiraju slike bilja kako bi izgledale bolje i privukli kupce novi bojama.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |