Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 137> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kod mene je baš zahladilo.. ali ječer mi je došla kći iz ZG pa smo ipak malo bile u vrtu..ona je nešto čeprkala oko jagoda..za njima uvijek pati i prigovara mi kako ih ne održavam dobro..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i kod mene je +3...pada sitna kisica,jos nekoliko dana i eto nam opet stizu suncani dani
![]() |
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
projeće je kod tebe rano stiglo , visibabe su prave ljepotice.A i onaj kamin je orginalni .Toplina od kamina je predivna
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Amarilis i zumbuli natječu se u ljepoti
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
bila si vrijedna vidim!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mari,gdje si nabavila ovo sjeme u trakicama,čitala sam o tome,ali nigdje nisam vidjela za kupiti?
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
moja sestra je meni lani kupila sjeme mrkve i posijala mi, dok san ja došla sa posla sve je bilo gotovo tako da nisan uspjela vidjeti kako to izgleda, ona mi je objasnila! mrkva je jako loše nikla. bilo je trči trči pa mrkva!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
moja kći je kupila u Sloveniji, samo da me nagovori na sijanje ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
i meni se čini nešta malo tog sjemenja, ali ako ostane bit će dobro, pretprošle godine sam 7 puta sijala mrkvu, prekrasno je nikla gusto, ali poslije nekoliko dana je nestala ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Cvijeće mi se sviđa, ali kalijeva je prekrasna...i ja bih takvu...
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Mari znaš kako ja sijem mrkvu po luku dosta rijetko , luk čupamo i jedemo dok je mlad a mrkva se širi tako radim godinama i super mi uspjeva
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno Mari, odličan je amarilis. Bit će i povrća
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Bravo Mari,prošetala tvojim vrtom,pojela predobru jabuku,odmorila u travi,
provala kolače,koje čuva tvoj ljubimac,pozdravila tvoju familiju,namirisala se tvog cvijeća,odmorila dušu na tvojoj klupici,otišla,a kavicu popile nismo,drugi put.
Navratiti ću opet,proljeće se budi,ljubav je u zraku,a u dvoje je lijepo i u vrtu.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mari, pa gdje je nestajalo sjeme da si čak 7 puta morala mrkvu sijati?? Nešto ju je pojelo ili..?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
OTOK nema pobjednika
![]() ![]() frida peć samo stoji za ukras u staroj kući, nije u funkciji ![]() ![]() enrikova nona valja pokušati i tako ![]() ![]() Lantana bumo roštiljali vegetarijanski ![]() ![]() Belina drago mi je da si svratila ![]() ![]() Anaida nešto ju je popžderalo ![]() ![]() gospina trava ![]() ![]() gioia ![]() ![]() opsjena ![]() ![]() Mira021 ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Bila sam u
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |