vrt uz more |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 17> |
Korisnik | |
ljubiteljica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
morala sam se javiti...ja koja nemam "veze" s morem, a na žalost već i rijetko dolazim na našu prekrasnu obalu, san je imati ovakvo nešto tik do mora i još imam osjećaj kao da si na pustom otoku, ma nešto fenomenalno, ma nemam riječi, ovo je prekrasno
![]() ove dalije su od prošle godine? divne su.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ajme što živiš na predivnom mjestu
![]() Slike vrta sa snijegom su zbilja rijetkost!
Dok nisam bila ovdje tvoj se vrt rascvjetao "punim sjajem"!
![]() ![]() ![]() Lantana ti je dobro rekla, šišaj ružmarin redovito i to ne samo da se zgusne, nego i da ne odrveni, podivlja, pa više ne bude tako lijep.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve je predivno,i biljke i pogled
![]() |
|
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
ljubiteljica,nisam na pustom otoku,ali skoro da jesam,u jednoj sam uvali 1,5km udaljenoj od mjesta,oko mene je samo nekoliko kuća.Inače,nalazim se na otoku Murteru.Dalije su kupljene ove godine,ali već su pune novih pupova,izgleda da su se dobro prilagodile!
baka,moj vrt zaista brzo napreduje jer nam je vrijeme predivno ovih dana,čak 17 stupnjeva!I meni sad one slike sa snijegom izgledaju nevjerojatno! Hvala na pohvalama i na savjetu za ružmarin. Gioiaa,hvala i lijep pozdrav tebi i svima ostalima! |
|
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepo ti se zašarenilo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
opaaaaaaaaa..ovdje je baš prekrasno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala vam,i ja sam zadovoljna svojim vrtom,jedino me malo strah juga kojeg su najavili za popodne...
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() |
|
Baka,moje cvijeće ti zahvaljuje i šalje puno rascvjetanih pozdrava!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo mene opet
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gioiaa,slobodni ti navrati kad god poželiš,svi ste dobrodošli u moj vrt!
Sretna sam što s vama mogu podijeliti ljubav prema cvijeću i prirodi. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Kada klupica "naraste", eto mene opet!!! ![]() Ej, glavni adut sam zaboravila, naravno polygala ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i opet sam oduševljena slikama
![]() sukulent palmera ti je prekrasan ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Freeland44,hvala na pohvalama,ali moram ti odmah priznati da ne znam koja je to biljka polygal? Da li možda onaj grmić sa sitnim ljubičastim cvjetićima? Ako je,to je poklon iz Austrije.
Znam da ga imaju u vrtnom centru kod Zadra,ali ne znam koja mu je cijena. Navrati ti i prije,klupica je spororastuća! ![]() Mari,5510,sad bi se moj suprug nasmijao na ovu tvoju poruku i rekao kako je većinom to njegov trud,zato se ja uvijek branim da su ideje moje!Ljubav prema cvijeću sam naslijedila od mame i prvo kad se ujutro probudim pogledam u vrt.Puno pozdrava! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |