Opsjena - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 15> |
Korisnik | |
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vjeroje da će i ove godine tvoj vrt biti ovako lijep
![]() |
|
![]() |
|
Mali kaktus
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
prosla godina je bila divna i rascvjetana,nadam se da ce ti i ova cvjetna sezona biti bar ista,one ruze su m posebne
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kod tebe je zaista divno, opijaju me ove krasne tople slikice..
Opsjena, na mojoj si me temi pitala za salix - da , mi ga isto orezujemo, ali već je dosta velik i jake su mu grane pa orezivanje bude dosta teško.. Uh, puževi.. I ja muku mučim s njima. Skupljam ih jutrima i večerima kad krene najezda, a ima i jedan bio preparat Ferramol koji koristim. I samo da ti napomenem - ona biljkica je jako, jako slična crnom kimu ali nije, to je cvjetni kultivar crnjika. Ja sam isto tako mislila, pa su me na ovom forumu naučili da je crni kim drugačiji (to ti velim kako ne bi slučajno pomislila da je i crnjika ljekovita, pa ju koristila... Crnjika koju uzgajamo kao cvijet je nigella damascena, a ljekovita je nigella sativa.)
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ih, jedva čekam ovogodišnje slike tvojih prelijepih klematisa!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrasno cvijeće, uredno dvorište.... super mi je kod tebe
![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
krasan vrt ,vrlo uredno svega ima,napravila si divan kutak za odmor,ruže su božanstvene ma svaki detalj je zgodan od one bakice na ljuljački do žabe na lopoču vjerujem da ću biti stalni posijetitelj tvog krasnog vrta
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Uživala sam u slikama tvog prekrasnog vrta
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasan vrt, a vjerujem da će ove godine biti još ljepši
|
|
![]() |
|
hvala Vam svima na potpori . I ja se nadam da će biti sve ok. Već su mi afrička tratinčica , neven,georgina i statice počele nicati .Za par dana bi trebao i ostatak posijanog sjemena.Paradajz mi je već dobro narastao ,moram ga pikirati ,a paprika tek počinje klijati.
Anaida- hvala na odgovoru . Pogriješila sam , nisam znala da postoje dva tako slična cvijeta, a tako različita .Hvala ti na informaciji.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |