Pozdrav iz Slavonije! |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
DANIKA ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobro došla!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
pozdrav iz slavonije!!
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Pozdrav od slavonke iz Zagreba. |
|
![]() |
|
goce1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 37 |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasne boce izdvijila bih ove posljednje sa zivljim bojama
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Flaše mi se jako jako svidjaju.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
prava si majstorica, bravo
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Jako lijepi radovi.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Lijepe boce, rekla bih, ali daj ih malo povećaj, mi s dioptrijama ih ne vidimo baš najbolje. Klikneš na "Edit" u poruci, zatim klikneš na sliku i razvučeš ju na željenu veličinu.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
dobro došla, krasne radove nam donosiš... veselim se druženju s tobom...pozdrav tebi iz baranje...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Sve je lijepo - uživala sam pregledavati sve....
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Lijepe boce, posebno su mi drage ove zadnje, jer znam
tu salvetu. I baš zbog toga što znam kako izgleda, mogu ti reći da si jako lipo iznijansirala ovo oko šalica i cvijetića! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Boce su mi favorit ( možda jer i ja ih volim raditi, a tvoje su prave)
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
lijepi radovi!dobro nam došla,-i tebi pozdrav od slavonke ali iz Splita!i dugo,dugo se mi družile!
![]() |
|
![]() |
|
goce1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 37 |
![]() |
|
aleksandra m ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 45 |
Jako lepi i interesantni radovi
![]() |
|
http://aleks-pogledkrozmojuprizmu.blogspot.com/
|
|
![]() |
|
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
kako si napravila ove gipsne slike? imaš li neki kalup?
odlične su mi! |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Krasno je sve |
|
![]() |
|
slike pravim tako da gips istresem u kalup, kada se osuši izvadim i stavljam salvetu!
|
|
![]() |
|
krtica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 120 |
pozdrav od još jedne slavonke!
dobro nam došla na forum! ![]() imaš prekrasne radove, samo tako nastavi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |