vrt uz more |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 17> |
Korisnik | |
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vilmač,Triša,Retriver Sara
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivan vrt, pa još uz more, cvijeće, kamen, životinjice i "mali kralj ogi" - presladak je!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
puno finih detalja... baš mi je slatko!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Viola je višegodišnja biljka,naraste oko 70-80 cm,lako se razmnožava sjemenom. Ne znam jeli je mediteranska biljka,ako želiš rado ti pošaljem sjeme,mislim da će biti za 2 mjeseca.
|
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
![]() |
|
![]() |
|
Misty-da,Mira021,teško je zaboraviti miris viole,cijeli vrt ima njen miris,nadam se da će mi i žute uspjeti kao ova.Ovu violu sam slučajno pronašla u jednom polju,uzela sam je kao skroz malu biljčicu.
Ogi je pravi vrtlar,rupe kopa odlično,ako nekom treba za voćke posaditi,samo neka njega zove! ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
I Ogi je uz tebe vrtlar,kako je vridan iskopao je veliku rupu ,pa se dao na posa u kapuli
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
bergenia,samo ti dođi kad god poželiš,volim imati goste u svom vrtu,ai cvijeće je sretno,odmah bolje raste!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Tako rado svratim na tvoju temu jer položaj tvoje kuće je fan, fan,a fantastičan........a vidim i toliko truda da uljepšaš svoj mali raj!
![]() |
|
![]() |
|
Ovo vam dosad još nisam spomenula! MM je ljubitelj kornjača,odmalena ih ima u jednom vrtu,zimi se ukopaju ispod zemlje i uopće ih ne možemo viditi,a kad zatopli izlaze vani! Baš prije par dana su izašle,imamo ih 10,neke su i 40 godina stare! a ova je skroz mala,muž je drži na dlanu tako da možete bolje vidjeti njezinu veličinu! |
|
![]() |
|
Maaslacak7,vjerujem da ćemo se uskoro upoznati i družiti!Javit ću ti se na pp.
Lantana,da baš su krasna ta kolica,a pošto mi je ta maćuhica baš nekako posebno lijepa stavila sam ju na počasno mjesto. Perla,trudim se koliko mogu,svaki dan sam bar sat vremena u vrtu!Nekad ima puno posla,najgore mi je kad trava naraste,pa nikad kraja...Ali kad na kraju uredim i vidim kako to sve lijepo izgleda,zaista budem sretna.Hvala ti na posjeti i također puno pozdrava! |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Ivančica, imaš zgodan vrt u koji si uložila mnogo truda.
Topli pozdravi s kontinenta. ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |