Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 108109110111112 133>
Korisnik
Poruka
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Status: Offline
Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 11:57
Sviđa mi se boja tulipana  smile94.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 14:57
Nisi niš dosadna.... samo ti ponavljaj slike svog divnog cvijeća... i ono se mjenja danomice...Thumbs%20Up.
A onaj pogled na more....wooow!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 15:29
e moja ivančica kad razviješ bilateralne odnose  smile58sa stanovnicama metropole sve ti je dostupno hahaha
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 16:39
cure hvala vam na obilasku vrteka....moram vam reći svako jutro se probudim pored mora i svako jutro sam oduševljena njime i znam da sam donjela dobru odluku o preseljenju na more
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 17:50
...svako jutro se probudim pored mora i svako jutro sam oduševljena njime....

Hmmmmmm, tko ne bi bil!!!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 20:42
Krasne slike cvijeća, a pogled na more super!!!   smile39
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 20:48
Ono što kod tebe zovu sirotica imamo, mislim na temi kod kat.ree:
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

to je Zidni lanilist ili Cymbalaria muralis - divlja biljka koja raste u pukotinama stijena i zidova i uz pješačke staze. Koliko sam shvatila iz hahaha bajnih prijevoda, biljka koji voli sjenovita mjesta, ali dok cvjeta okreće se prema svjetlosti ( pozitivno fototropna), a nakon oplodnje postaje negativno fototropna - odmiče se od svjetlosti. Tako sjeme pada u tamne pukotine stijena i zidova gdje će vjerojatnije niknuti i gdje voli rasti Big%20smile. Priroda je stvarno čudesna...

Mi sirotica zovemo apeniju, a meni su i jedna i druga tako moćne i žilave.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 21:10

hvala drage moje što me pratite Thumbs%20Up...hoya ovo si tako napisala ka da čitam enciklopediju LOL...ma super

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 21:14
Pratimo te Duda i mali Lave,uživamo u vašem lijepom cvjetnom carstu i još kad nam podarite sliku mora ne treba nam ništa višeTongue

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 21:35
snježnica baš zavređuje da ju sliknem

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 22:22
jedan od plumbaga u vrtu orezan i lista

mladi ribizl se je već zametnuo

s odlaskom iz zagreba sam si ponjela malo maminog vrta...keriu imam na dve strane i nije tako bujna kao mamina ali me podsijeća na proljeće kod kuće  najljepši dio godine u zagrebu

i za kraj dvorište do mene (gdje je onaj grozni bor) dakle ostić je potomak mojeg dvorište je na suncu za razliku od mojeg( jer je njihova krošnja bora nad mojim dvorištem tako mi je cijelo prijepodne vrt u sijeni)

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 18:56
Prekrasno Duda!smile141
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 19:10
Šta da ja još kažem na ovu ljepotu,ja ću se još dobro načekati da mi ostići ovako lijepo cvatuTongue
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 20:07
Wink halo Mira hvala što si prošetala,evo skoro mi dolazi i naš prijatelj Oleg malo na odmor ...
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 20:47
prekrasno Thumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up Thumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 20:51
jako lijepo Duda, vrt izgleda sve ljepše i ljepšeSmile. Predivan uvod si napravila s krasnim pogledom na more i regatuSmile.
Neobično lijepa boja tulipana, vjerujem da uživaš u njimaSmile, atraktivni izrezuckani ostić, frezije, nježan iberis i famozno lijepa salvija daju vrlo elegantnu notu vrtu.
Krasni đirani u košaricama na balkonu i stvarno slatka sirotica Smile.
Plumbago super izgleda i čini mi se da će sada početi nezaustavljivo napredovatiSmile.
Normalno, ne mogu a da ne spomenem onu divnu šumu lila ostića, predivni suSmile.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 21:34
ahoj cure danas je bio predivan dan bili smo u kratkim rukavima i imali metle u rukama sve je žuto zasuti smo peludom od bora..moja Lave uživa veli da je to zvončica sve posipala sa njenim čarobnim zlatnim prahom al čudi je kako niš ne leti uključujući i nju...moja mala smišna vila
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 20:47
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

hvala drage moje što me pratite Thumbs%20Up...hoya ovo si tako napisala ka da čitam enciklopediju LOL...ma super

LOL to ti je citat od kat.ree. Nisam ti ja tako pametna, pogotovo ne sa nazivima biljki LOLLOL
Jedino što pamtim slike pa ponešto nađem Wink
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 21:52
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

Wink halo Mira hvala što si prošetala,evo skoro mi dolazi i naš prijatelj Oleg malo na odmor ...
Duda, draga da ti nešto pošaljem od biljaka, reci što bih, rado ću to napraviti.
Kada ti dolazi Oleg?
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2011 u 08:49
Oleg dolazi malo odmarat 14-tog..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 108109110111112 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,531 sekundi.