Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 133>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 17:50
...svako jutro se probudim pored mora i svako jutro sam oduševljena njime....

Hmmmmmm, tko ne bi bil!!!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 09:27
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Lipo Duda, sve si već zbegecala Clap, ovu siroticu sam i ja imala, a sad je ne vidim nigdje, možda izviri, a baš je kako ti kažeš simpatična LOL
a je baš sirota u pukotinama je zida pa ju uvijek malo špricnem vodom tu i tam... 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 16:39
cure hvala vam na obilasku vrteka....moram vam reći svako jutro se probudim pored mora i svako jutro sam oduševljena njime i znam da sam donjela dobru odluku o preseljenju na more
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 08:48
Si vidla, nisu baš crni, al' su mrak!smile126
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 21:10

hvala drage moje što me pratite Thumbs%20Up...hoya ovo si tako napisala ka da čitam enciklopediju LOL...ma super

Na vrh
ivančica flower View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 416
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivančica flower Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 10:31
Prekrasno cvijeće,tulipani za 5! Nisam još takve vidjela!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 22:39
hvala cure koje dolazite kod mene u posijetu jako mi je drago da neko virne šta radim..i za kraj cvijet koji ovdije zovu sirotica...a jadna fakat raste sam iz zidova ali je sitna i simpatična

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 21:35
snježnica baš zavređuje da ju sliknem

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 14:57
Nisi niš dosadna.... samo ti ponavljaj slike svog divnog cvijeća... i ono se mjenja danomice...Thumbs%20Up.
A onaj pogled na more....wooow!
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 06:41

Krasna boja tulipana. smile227

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 20:48
Ono što kod tebe zovu sirotica imamo, mislim na temi kod kat.ree:
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

to je Zidni lanilist ili Cymbalaria muralis - divlja biljka koja raste u pukotinama stijena i zidova i uz pješačke staze. Koliko sam shvatila iz hahaha bajnih prijevoda, biljka koji voli sjenovita mjesta, ali dok cvjeta okreće se prema svjetlosti ( pozitivno fototropna), a nakon oplodnje postaje negativno fototropna - odmiče se od svjetlosti. Tako sjeme pada u tamne pukotine stijena i zidova gdje će vjerojatnije niknuti i gdje voli rasti Big%20smile. Priroda je stvarno čudesna...

Mi sirotica zovemo apeniju, a meni su i jedna i druga tako moćne i žilave.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 10:06
Tulipani  ooooooooooooooooooooooooo!
Salvia ooooooooooooooooooooooouuuuuuuuuuuu!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 22:35

možda sam dosadna ali ja sam jako oduševljena sa ovom salvijom evo već se ucrvenila i tako cijelo vrijeme sve do kraja 11mj

bakopica je već počela ozbiljnije cvasti

novi suki cvate baš me je razveselio

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 15:29
e moja ivančica kad razviješ bilateralne odnose  smile58sa stanovnicama metropole sve ti je dostupno hahaha
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 08:42
cvijeće Tongueokupano suncem s pogledom na more.... zar može bolje!?ClapClap
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 20:42
Krasne slike cvijeća, a pogled na more super!!!   smile39
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 09:29
halo curke smile77
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 21:14
Pratimo te Duda i mali Lave,uživamo u vašem lijepom cvjetnom carstu i još kad nam podarite sliku mora ne treba nam ništa višeTongue

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 11:57
Sviđa mi se boja tulipana  smile94.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 22:52
Lipo Duda, sve si već zbegecala Clap, ovu siroticu sam i ja imala, a sad je ne vidim nigdje, možda izviri, a baš je kako ti kažeš simpatična LOL
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.