Cvjetni spomenar |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 32> |
Korisnik | |
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dragi moji gosti, Baka, anči39, Anastazija, Vilmač, Anaida, Sara, drago mi je da vam se sviđaju slike, ja sam isto tako oduševljena novom makro mikro perspektivom. Fotićem sam zadovoljna, još kad bi se vjetar malo smirio, da ne moram držati cvjetiće dok slikam, a posebno me mali Gogo pročitao svojim komentarom o vrtlarici, i sama sam takva, naime ja obožavam gledat sve kroz povećalo. Hvala još jednom.
![]() Svima puno pozdrava i poljubaca, od mene evo i nekoliko sličica! ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Triša-al si me nasmijala sa ovim komentarom. Imala sam aparatić, al sam bila pod dojmom tako da ga nisam skoro niti izvadila.
![]() Gioiaa-hvala i tebi na posjeti, uzvratit ću prvom prilikom! ![]() ![]() Evo pogled ispod trešnje ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo još malo slika, neke i bez cvijeća.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ja volim trešnju u plodovima crvenim i sočnim
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Konačno da si se uhvatila fotića. Tvoj vrt sam među prvima pregledala, ako ne i prvoga, još od vremena kad si radila pod na terasi, pa novi kamenjar, pa fontanu i ...uvijek uživam kod tebe....bilo da slikaš makro ili mikro....uvijek je prekrasno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Pogled ispod trešnje je prva liga. ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
I meni
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kutak za odmor je diiivan.
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
pogled kroz trešnju na kamenjar je lijep, vrtni ukrasi su baš simpa!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Gledala sam ti jučer slike, predivne su ti, ali ja tako volim tvoje slike dvorišta, puteljaka, vode ... I to sam ti došla večeras reći, kad ono slika kroz cvijetnu zavjesu. I ovaj dio dvorišta ti je prekrasan!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pogled kroz trešnju
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
krasno lilice, konačno....
Predivne slike, boje...
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Jooooj kak mi je drago kad imam ovoliko puno gostiju! Hvala vam svima od srca!
![]() Floramye, Anči39, Otok, Moon, Nataly, Anastazija, Baka, Antonia, Lovro, Hoya, mali kaktus, sunceee nadam se da ćete kao i svi ostali moji dragi gosti uživati u novim sličicama koje samo što nisam stavila. ![]() Pusa !!! ![]() Phloxići u cvatu ![]() Ovo je? ![]() Ipak je ovo cinerarija, google isto tako kaže. ![]() ![]() Žuta pustinjska whatever ![]() ![]() I još malo cinerarije ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo još nisam stigla posaditi, sutra ću valjda. Za sada toliko, žurim malo.
![]() Ostići kao šećer na kraju. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Predivno!!!!!!!!!!!!!!!! Tvije slikice stvarno ostavljaju bez daha!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |