Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 133> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sviđa mi se boja tulipana
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nisi niš dosadna.... samo ti ponavljaj slike svog divnog cvijeća... i ono se mjenja danomice...
![]() A onaj pogled na more....wooow!
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
e moja ivančica kad razviješ bilateralne odnose
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
cure hvala vam na obilasku vrteka....moram vam reći svako jutro se probudim pored mora i svako jutro sam oduševljena njime i znam da sam donjela dobru odluku o preseljenju na more
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...svako jutro se probudim pored mora i svako jutro sam oduševljena njime....
Hmmmmmm, tko ne bi bil!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Krasne slike cvijeća, a pogled na more super!!!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ono što kod tebe zovu sirotica imamo, mislim na temi kod kat.ree:
Mi sirotica zovemo apeniju, a meni su i jedna i druga tako moćne i žilave.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala drage moje što me pratite |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pratimo te Duda i mali Lave,uživamo u vašem lijepom cvjetnom carstu i još kad nam podarite sliku mora ne treba nam ništa više
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
jedan od plumbaga u vrtu orezan i lista
![]() ![]() ![]() mladi ribizl se je već zametnuo
![]() s odlaskom iz zagreba sam si ponjela malo maminog vrta...keriu imam na dve strane i nije tako bujna kao mamina ali me podsijeća na proljeće kod kuće najljepši dio godine u zagrebu
![]() ![]() i za kraj dvorište do mene (gdje je onaj grozni bor) dakle ostić je potomak mojeg dvorište je na suncu za razliku od mojeg( jer je njihova krošnja bora nad mojim dvorištem tako mi je cijelo prijepodne vrt u sijeni)
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Prekrasno Duda!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() Šta da ja još kažem na ovu ljepotu,ja ću se još dobro načekati da mi ostići ovako lijepo cvatu
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
jako lijepo Duda, vrt izgleda sve ljepše i ljepše
![]() ![]() Neobično lijepa boja tulipana, vjerujem da uživaš u njima
![]() Krasni đirani u košaricama na balkonu i stvarno slatka sirotica
![]() Plumbago super izgleda i čini mi se da će sada početi nezaustavljivo napredovati
![]() Normalno, ne mogu a da ne spomenem onu divnu šumu lila ostića, predivni su
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ahoj cure danas je bio predivan dan bili smo u kratkim rukavima i imali metle u rukama sve je žuto zasuti smo peludom od bora..moja Lave uživa veli da je to zvončica sve posipala sa njenim čarobnim zlatnim prahom al čudi je kako niš ne leti uključujući i nju...moja mala smišna vila
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() Jedino što pamtim slike pa ponešto nađem
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Kada ti dolazi Oleg?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Oleg dolazi malo odmarat 14-tog..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |