Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 243>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2011 u 10:11
Hej javit ću se večeras kad se vratimo s izleta, sigurno će biti i nekih novih biljčica. Ovih sam dana u velikoj gužvi. Pripremam u vikendici u gorju povrtnjak, farbali smo voćke gnojili, rezali lozu, hrpa posla.
Stalno sam kod MPK u Bakarcu, gdje ona ima bio vrt i stalno nešto "izvoljeva" od mene, a idem i u školu, pa prema tome malo ovdje šteka, no popravit ću se obećajem!
Svim koji svraćate u moje dvorištesmile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2011 u 09:38
Triša pa gdje si ti šta je novo procvjetalo?
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 21:57
 Svaki put kad svratim kod tebe vidim nešto novo i svaki put se nanovo pitam kako uspjevaš u tako mali vrt staviti toliko mnogo cvijeća i da sve izgleda tako savršeno skladno i uredno. Stvarno vrijedno divljenja!!!!!!!!!!!!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 21:31
Magnolija veseli me kad god nađeš vremena i dođeš k meni!

Opsjena moj božur će još malo završiti sa cvatnjom, zato samo za tebe

Niho, nema te dugo, nema slika, a kaktusi rastu, rastu, neki i cvjetaju

Free Jagodine perunike japonike zbilja su posebne i da cvjetići su im plavkasti, a vidim da im paše i ako su u hladu, isto cvjetaju

Bomelija ima u ovom dvorištu i nekih tvojih biljki, a da imaš pravo uvijek se može nešto ugurati.
RIJEKA

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 16:34
Vidim da je kod tebe gužva ali ja baš tako volim, a kamelije su prelijepe...nači će se tu mjesta za još pokoju biljku Clap
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 12:50

I ja bih popila kavicu u tvom vrtu ali kako je Mali kaktus rekla, ima li se tu gdje sjesti a da se mlado djevojće kao ja ne ubode na kaktus!!!

Japanske perunike od Jagode su prekrasne pa sada sa još više veselja čekam da i moje procvatu!!  Čini li mi se ili zbilja imaju svijetlo plave cvijetiće!!

Kamelije i azaleje su ti fenomenalne, ja svoju kameliju opet "smrznula", ali pošto stalno plačem nad njom možda me opet iznenadi mladim listićima ali sljedeću zimu sam joj obečala spavanje samnom u krevetu!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 12:14
napokonnnnnnnnnnn i kod meneeeeeeee lijepooooooooo,,radimm s acviječem a mrzi me stavljati slikeeeeeeeeee...dolaziiiiiiiiiiiismile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
opsjena View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 227
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje opsjena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 09:42
triša, pa kako ti je božur već tako narastao? Moji su još u povojima .Sve ti je predivno smile79,uživala sam gledajući tvoj vrt.
Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 11:36
triša ja opet malo bila kod tebe i uživala.kako mali a tako bajkovit i bogat vrtić.svaka čast
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 22:51
Ljudi, nemojmo ovako, pa nije Rijeka na kraj svijeta, dođite na kavu i još ponešto!
RIJEKA

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 20:29
Doći ćemo,makar preko plota gledaliWink
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 20:09
kamelije, kaktusi....   smile39
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 14:27
svaki dan uživam u tvom vrtu
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 00:32
Bravo, prekrasno Thumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 20:12

Svi koji ste ovih dana bili u mom dvorištu u stvarnosti nebi stali u njega, morali bi gledati preko zida da vidite sve što u njemu ima, no sreća što bi to mogli obuhvatiti jednim pogledom, pa se nebi umorili.

Puno vam hvala svima, a želja mi je da dođete opet smile79
RIJEKA

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 20:03
Trisa,stvarno preslatko,drazesno ,ma prosetacu tvojim vrtom,nadam se,uskoro
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2011 u 11:30
zdravo draga moja nedostaješ mi mopram naglasiti i nemogu da vjerujem pa zar božuri već cvjetaju
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 07:47
smile120Draga moja,
vrijedni su ti tvoji prstići,zato ti i priroda pomaže,da te nagradi prekrasnim bojama,koje ti život razveseljavaju.Meni se ipak čini da ima tu i više kvadrata!Hvala ti što si tu ljubav prenijela i na mene.smile79
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 06:39
Opuncije si smjestila lipo,puno kamena i oneThumbs%20UpTvoje panoramske slike pokazuju koliko cvića imaš pa iako je mali vrt,lipo porazmješteno,a tvoji kaktusi ko vojaci,jedan do drugoga,lipota do lipotesmile55
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 05:13
Ovi otočići su ti prekrasni! Kamelije, paeonija, iberis, zbilja ne znam što bih prvo pogledala i čemu se više divila! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,340 sekundi.