Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 243> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej javit ću se večeras kad se vratimo s izleta, sigurno će biti i nekih novih biljčica. Ovih sam dana u velikoj gužvi. Pripremam u vikendici u gorju povrtnjak, farbali smo voćke gnojili, rezali lozu, hrpa posla.
Stalno sam kod MPK u Bakarcu, gdje ona ima bio vrt i stalno nešto "izvoljeva" od mene, a idem i u školu, pa prema tome malo ovdje šteka, no popravit ću se obećajem!
Svim koji svraćate u moje dvorište
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Triša pa gdje si ti šta je novo procvjetalo?
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Svaki put kad svratim kod tebe vidim nešto novo i svaki put se nanovo pitam kako uspjevaš u tako mali vrt staviti toliko mnogo cvijeća i da sve izgleda tako savršeno skladno i uredno. Stvarno vrijedno divljenja!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Magnolija veseli me kad god nađeš vremena i dođeš k meni!
Opsjena moj božur će još malo završiti sa cvatnjom, zato samo za tebe
![]() Niho, nema te dugo, nema slika, a kaktusi rastu, rastu, neki i cvjetaju
Free Jagodine perunike japonike zbilja su posebne i da cvjetići su im plavkasti, a vidim da im paše i ako su u hladu, isto cvjetaju
Bomelija ima u ovom dvorištu i nekih tvojih biljki, a da imaš pravo uvijek se može nešto ugurati.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Vidim da je kod tebe gužva ali ja baš tako volim, a kamelije su prelijepe...nači će se tu mjesta za još pokoju biljku
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja bih popila kavicu u tvom vrtu ali kako je Mali kaktus rekla, ima li se tu gdje sjesti a da se mlado djevojće kao ja ne ubode na kaktus!!! Japanske perunike od Jagode su prekrasne pa sada sa još više veselja čekam da i moje procvatu!! Čini li mi se ili zbilja imaju svijetlo plave cvijetiće!! Kamelije i azaleje su ti fenomenalne, ja svoju kameliju opet "smrznula", ali pošto stalno plačem nad njom možda me opet iznenadi mladim listićima ali sljedeću zimu sam joj obečala spavanje samnom u krevetu!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
napokonnnnnnnnnnn i kod meneeeeeeee lijepooooooooo,,radimm s acviječem a mrzi me stavljati slikeeeeeeeeee...dolaziiiiiiiiiiii
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
triša, pa kako ti je božur već tako narastao? Moji su još u povojima .Sve ti je predivno
![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
triša ja opet malo bila kod tebe i uživala.kako mali a tako bajkovit i bogat vrtić.svaka čast
|
|
![]() |
|
Ljudi, nemojmo ovako, pa nije Rijeka na kraj svijeta, dođite na kavu i još ponešto!
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Doći ćemo,makar preko plota gledali
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
kamelije, kaktusi....
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
svaki dan uživam u tvom vrtu
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Bravo, prekrasno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Svi koji ste ovih dana bili u mom dvorištu u stvarnosti nebi stali u njega, morali bi gledati preko zida da vidite sve što u njemu ima, no sreća što bi to mogli obuhvatiti jednim pogledom, pa se nebi umorili. Puno vam hvala svima, a želja mi je da dođete opet
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Trisa,stvarno preslatko,drazesno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
zdravo draga moja nedostaješ mi mopram naglasiti i nemogu da vjerujem pa zar božuri već cvjetaju
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() vrijedni su ti tvoji prstići,zato ti i priroda pomaže,da te nagradi prekrasnim bojama,koje ti život razveseljavaju.Meni se ipak čini da ima tu i više kvadrata!Hvala ti što si tu ljubav prenijela i na mene.
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opuncije si smjestila lipo,puno kamena i one
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ovi otočići su ti prekrasni! Kamelije, paeonija, iberis, zbilja ne znam što bih prvo pogledala i čemu se više divila!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |