Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 96> |
Korisnik | |
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kako se vam lijepe.Moram slikati one za koje mislim da su čuvar... tek da mi znalci potvrde!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
muhlenbergia, uvijek volim pogledati tvoje slike.
![]() Što da kažem za ove slike sempervivuma osim da su savršene. |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Prvo sam kupio čuvarkuće. Kao obično sam malo pretjerivao prilikom kupnje. Poslije vidim ove zanimljive tegle. Pogledajte njihovu kombinaciju:
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
super ideja Pinus,moram i ja nešto slično naprviti,imam takne tegle,al su čitave,kod nas se to zove štublek i nekad je služilo za kiseljenje mlijeka.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pinus, fantastična ideja, sad je prekrasno, a kad se rašire bit će ih svuda.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Maxx ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 14 |
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Jesi li sigurna da je ovo čuvarkuća. Meni više sliči na neku echeveriu. Ali, onda, opet, ne znam ni ja sve.
![]() |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
ja imam tectorum, pa ako ga netko kojim slucajem nema, a zeli, mozemo mijenjati mladice koje su krenule
![]() |
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Maxx,to nije čuvarkuća nego echeveria agavoides
|
|
![]() |
|
Maxx ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 14 |
da..hvala na ispravci..moja pogreška...
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Tak je curke, preduhitrile ste me. I nemoj je slučajno ostaviti na hladnoći. smrznut će se.
|
|
![]() |
|
još jednom hvala na savjetima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Tek sada sam vas otkrila. Sve vas pozdravljam, sve koji volite ove krasotice. Stalno visim na klematisima koji su mi jednaka ljubav kao i čuvarkuće. Neke od njih...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Još koji
![]() |
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
prekrasne su mi ove vatrenocrvene, prave su ljepotice... a vidim sve uživaju kod tebe u kamenjaru, bas se vidi da im prija kako ih pazis i mazis
![]() |
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |