Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali cvjetnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali cvjetnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 456
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
IVA61 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 164
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IVA61 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 17:59
Hvala ti lijepa, Maso, na dobrodošlici! Evo još par sličica!
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 17:56
Iva dobro dosla! Predivan cvijetnjak imas, divota za oci! :)
Na vrh
IVA61 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IVA61 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 17:41
Ovom cvjetku neznam ime. Kupila sam ga prošle godine i držala na balkonu. Procvjetalo dva cvijeta i više ništa. Presadila sam ga na vrt i zaboravila na njega. Prezimio je i proljetos me obradovao sa desetak prekrasnih cvjetova.
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
Na vrh
IVA61 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IVA61 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 17:38
Ukrasna dunja
Na vrh
IVA61 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IVA61 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 17:37
Detalji iz malog kamenjara.
Na vrh
IVA61 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IVA61 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 17:35
Ovu sam gliciniju sama formirala u ovakav oblik kad smo mijenjali ogradu i porezali staru. Ostao je samo korijen iz kojeg su izašle mladice, koje sam plela uz potporanj do željene visine. Već desetak godina ju 2 puta tjedno uređujem da bi bila ovog oblika, zbog njezinog bujnog rasta. Nije mi teško jer je uspjeh očit!
Na vrh
IVA61 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IVA61 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 17:31
Na vrh
IVA61 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IVA61 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 17:30
Nagledala sam se prekrasnih vrtova ovdje. Svaki je na svoj način lijep i poseban, kao što je i njegov vlasnik. Zato sam odlučila pokazati vam i moj mali vrt, zapravo okućnicu koja se sastoji od dva kamenjara i ponešto trajnica i ljetnica i par stabalca. Veselim se podijeliti svoju radost u održavanju i ljepoti cvijeća s vama. Zato do gledanja i komentiranja pozdravlja vas IVA61!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 456
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.