Cvjetni spomenar |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 32> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kamenjar ti je super.Baš mi se svidja
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Hvala Maso, baš mi drago da si došla, meni bi trebale instrukcije iz hipertufe, prvo recept za one tvoje tamnije posude, a zatim i popis za kupovinu za izradu! Zbilja si majstorica!
![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Koji prekrasan kamenjar, sve pohvale!
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Evo novih sličica,
kamenjar ![]() ![]() ![]() suncem okupan zapadni dio terase ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bergenia, kod mene je isto na najjačem suncu, nadam se da će joj biti dobro!?
Hvala ti ![]() skidam slike pa ću stavit neke nove ako stignem. |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Upravo sam se spremala kopirati sliku koju je Mira već izabrala! zaista je predivna, topla i nekako posebna!
Ja sam svoju sanvitaliju stavila na sunce!?
|
|
![]() |
|
Prije svega pozdrav svima i htjela bih samo reći da oni koji očekuju od mene paketiće, slat ću ih drugi tjedan, kada sam na godišnjem, a da sam ih poslala početkom ovog, pitanje da li bi svi stigli na odredište, a pretpostavljam da radi Uskrsa više ništa ne sadite od sutra pa nadalje.
![]() Moon-dođi mi opet! ![]() Nataly-vjeruj i meni su dosta toga popapale štetočine male, tako mi žao tulipana koji su izgledali ko božuri. ![]() Mira021-obećajem da će slike biti veće! ![]() Opsjena-hvala ti puno, al sanjam o vrtu poput tvojega! ![]() Bako, nije google, već je nešto drugo u pitanju! ![]() Da bi moj čarobni park bio još čarobniji potrebno mi je nekoliko komada većeg drveća da bi uz hlad imala i nekoliko svojih ptičica! ![]() Zvrk, Gioia, Floramye, tikvić, nuna, Ivančica flower- nadam se da ćete doći opet i da ću vas neću razočarati sa novim sličicama ![]() Kontesaa-eto i tebe draga, nekako se dugo nismo čule nit vidle! ![]() Anaida-hvala ti, ja ti inače volim sve grupirati, a tulipane pogotovo! Srećom ovi su ostali preko zime čitavi! ![]() Antonija-obožavam pakujce, kao i clematise i plamence i karanfile iiii još puno toga. ![]() Miro K- baš ti hvala, nadam se da će i ljeto biti šareno kao što je ovo proljeće! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Prekrasne,šarene boje!
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno, pakujci su ti tako bujni, od ove godine ih i ja iman, jedva čekam da procvatu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Kakva ljepota! Ovaj šareni pogled me je očarao!
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Prekrasno.Tulipani,phloks,aubrieta ma sve je super.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Krasno si u skupinama ukomponirala tulipane!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lilika stvarno je gušt prošetati po tvom dvorištu
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Pre....predivne slike ![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
najjednostavnije
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
wow
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hajde priznaj da si to skinula slike s google-a!
![]() ![]() ![]() Zezam te, odnosno zadivljena sam, slike su doista kao iz nekog čarobnog parka.
Predivan vrt imaš....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
uživala sam gledati tvoje nove fotkice .Predivno cvijeće još više proljepšaš.
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivno
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |