Cvjetni spomenar |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 32> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tvoj mgraditelj ima zlatne ruke. Zen kutak je pravi kutak za odmor duše i tijela
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Predivno, nemam riječi!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
prvo sam se
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasno draga, kad svratim k tebi osjećam se kao Alisa u zemlji čudesa!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Fantastično. Nemam riječi i ne znam koji je dio ljepši....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
I meni ne preostaje nista drugo nego samo da izrazim svoje divljenje
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Pridružujem se divljenju ostalih. Kamenjar je prelijep, a na terasi ništa drugo nego leći u ležaljku i odmarati oči i dušu. Ove tople boje su baš po mom ukusu.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
predivno je u tebe! žuti pakujac plijeni pažnju! onaj crveni grm je li to acer, ja sam dobila nešto takvo samo zelenog lišća! kakav je za uzgoj, mislim je li zahtjevan.
jesu li procvijetali tvoji lijepi klematisi? |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Joooj, Lili, slike za prošle strane su ti za žurnal. Lani ti je kamenjar bio poseban, a ove godine ... ostadoh bez teksta.
A tako mi je smiješna biljčica na slici. Poput ježa koji bježi iz kamnenjara:
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() Inače sve ti je prekrasno rascvjetano, a one ležaljke mame, mameeee, a s obzirom da sam sve vidjela uživo, ali dok još nije bilo tako rascvjetano pokušavam vizualizirati.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kad zatrebam odmor nema dileme kud bum išla - nadam se da me primaš u svoj zen kutak ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Predivna slika,odmara oči i dušu
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Drage moje gošće drago mi je da vam se sviđaju moje sličice da uživate u mom zen kutku skoro kao i ja (Anastazija i svi ostali, naravno da ste dobrodošli, imam 4 ležaljke, pa ćete na smjenu), al ne mogu primjetiti da volite ležaljke (skoro kao i ja!)
![]() Imam još fetiš na klupe al nikak da nabavim barem dvije barokne. ![]() Obožavam sunčanu boju, pakujce, karanfile i čekam vas uskoro sa novim slikama! ![]() Antonija-onaj crvenko je japanski javor i ako ikako možeš posadi ga u zemlju. Kod mene je na samom suncu i zbilja mogu reći da naočigled raste. Clematisi nikako da procvatu, Empress mi je na pola otvorio cvijet, možda sutra bude cijeli. Hoya-nisam slikala ježa sa pupovim bodljama! ![]() Katek-ono ti je waldstainija ili zlatna jagoda, pokrivačica. Moon-zbilja mgraditelj mi je jedinstven, uspjela sam ga zaraziti svojim idejama i ljubavlju prema cvijeću i zelenilu. ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Evo da vidite i moj otok. Iako je tek u pelenama, duplo je veći nego lani, a slikano je za vrijeme kiše.
![]() Moji blizanci ![]() Bijela glicinija izbliza ![]() |
|
|
|
![]() |
|
A sad idemo dalje...
starinska ljepotica ![]() rožac u kamenom dobu ![]() pakujac u punom sjaju ![]() geum, ljepotica dana ![]() floksić obožavani mirisni ![]() Jedan od dva grma neumornih floksića ![]() ![]() I za kraj dvije susjedice hostice! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ajme koja fantazija kod tebe, ne znaš kud bi prije pogledao... dobro je neko rekao - ko iz žurnala
![]() kad vidim nešto crveno, sjetim se sare, sad će mi uz sunčanu boju biti tvoje ime ![]() prelijepo složeno i ukomponirano bilje/cvijeće, kamenje... kamenjar je stvarno za 10 ![]() i sve pohvale tm, ima zlatne ruke - i pametnu ženu ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Baš sam se nauživala u tvom vrtu a rožac me oduševio!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Jako su ti lijepe slike. Što je ono plavo - ljubičasto u "blizancima"? |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prelijepo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |